- 18 Ağustos 2015
- 1.121
- 2.436
- 133
- 32
Günaydın canım...Günaydın bayanlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım...Günaydın bayanlar:)
Canım bugün toplantıdan fırsat bulup bir türlü yazamadım. Sabah geç kaldığım için kahvaltı yapamadımokula gidiş ve dönüşlerde yürüyorum. çok uzak değil okul 1 km toplam 2 km yürümüş oluyorum. hiç yoktan iyidir.
Bence umutsuzluğa kapılma canım. Eğer kilon fazlaysa ilk ay biraz dikkat edersen hızla verirsin. Ha belki 3 ayda 30 kilo vermezsin de 15 kilo verirsin. O bile yeter. Tavsiye olarak şok diyet denilen yok 3 günde 5 kilo, yok 5 günde 8 kilo gibi diyetleri yapma. Evet düzgün yaparsan gerçekten oluyor ama sonunda kat kat fazlasıyla kilonu alıyorsun. Ama düğününe yakın acil vermen gereken birkaç kilon kalırsa o zaman yaparsın. Akıllı telefonun varsa su içmeyi hatırlatıcı programlar var herhangi birini yükle. Sen unutsan bile o hatırlatır. (Bu arada uygulamayı yüklersen ayarlarından hatırlatma biçimini titreşim yap. Çünkü sesli uyarın benim gibi toplantı ortasında çalarsa rezil olabilirsin :) Sesi sanki bardağa su boşaltır gibi çıkıyor ) Akşamları en geç 8 e kadar yemeğini yemiş ol. O saatten sonra da birşey yeme. Spor yapabilme imkanın varsa mutlaka yap. Spor sevmem dersen aç eğlenceli şarkıları deli gibi dans et. Oryantal yap. Bir defter tut. Ne yedin, ne içtin,ne egzersiz yaptıysan yaz. Kilonu kaydet. Öyle hergün tartılma. Haftada bir gün sabahları uyanıp ilk tuvaletini yaptıktan sonra tartıl. Her türlü desteğe hazırız. Ha son olarak hiçbir şeye yasak deme. Mesela canın pasta mı çekti ? Yasak,sakın yeme gibi cümleler kurma. Bunu şu anda yememem benim için daha sağlıklı de. İlla dayanamazsan bir iki çatal al bırak. Nefsini körelt. Sonuçlarını bekliyoruz canım. Öpüldün.Tebrik ederim bir ayda çok iyi kilo vermişsiniz.inşallah hedefinize ulaşırsınız.
Benimde çok acil kilo vermem lazım. 3 ay sonra düğünüm var ama benim 30 kilo fazlam varstres yaptıkça vereceğim yerde daha çok alıyorum.. Gelinlik modeli bile bakmıyorum nasıl olsa yakışmaz diye.. 3 ayda veremem gibi geliyor ama yine de olduğu kadar yapmaya çalışıcam. Eğer kabul ederseniz size katılmak istiyorum :)
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :) Su içme konusunda gerçekten sıkıntı yaşıyorum. Aklıma gelmiyor su içmek. Böyle bir program olduğunu bilmiyordum :) Hemen yükleyeceğim. Nasıl olsa az kaldı veremem diye düşündükçe daha kötü olmaya başladım dediğiniz gibi 15 kilo versem bile çok iyi olur.Bence umutsuzluğa kapılma canım. Eğer kilon fazlaysa ilk ay biraz dikkat edersen hızla verirsin. Ha belki 3 ayda 30 kilo vermezsin de 15 kilo verirsin. O bile yeter. Tavsiye olarak şok diyet denilen yok 3 günde 5 kilo, yok 5 günde 8 kilo gibi diyetleri yapma. Evet düzgün yaparsan gerçekten oluyor ama sonunda kat kat fazlasıyla kilonu alıyorsun. Ama düğününe yakın acil vermen gereken birkaç kilon kalırsa o zaman yaparsın. Akıllı telefonun varsa su içmeyi hatırlatıcı programlar var herhangi birini yükle. Sen unutsan bile o hatırlatır. (Bu arada uygulamayı yüklersen ayarlarından hatırlatma biçimini titreşim yap. Çünkü sesli uyarın benim gibi toplantı ortasında çalarsa rezil olabilirsin :) Sesi sanki bardağa su boşaltır gibi çıkıyor ) Akşamları en geç 8 e kadar yemeğini yemiş ol. O saatten sonra da birşey yeme. Spor yapabilme imkanın varsa mutlaka yap. Spor sevmem dersen aç eğlenceli şarkıları deli gibi dans et. Oryantal yap. Bir defter tut. Ne yedin, ne içtin,ne egzersiz yaptıysan yaz. Kilonu kaydet. Öyle hergün tartılma. Haftada bir gün sabahları uyanıp ilk tuvaletini yaptıktan sonra tartıl. Her türlü desteğe hazırız. Ha son olarak hiçbir şeye yasak deme. Mesela canın pasta mı çekti ? Yasak,sakın yeme gibi cümleler kurma. Bunu şu anda yememem benim için daha sağlıklı de. İlla dayanamazsan bir iki çatal al bırak. Nefsini körelt. Sonuçlarını bekliyoruz canım. Öpüldün.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :) Su içme konusunda gerçekten sıkıntı yaşıyorum. Aklıma gelmiyor su içmek. Böyle bir program olduğunu bilmiyordum :) Hemen yükleyeceğim. Nasıl olsa az kaldı veremem diye düşündükçe daha kötü olmaya başladım dediğiniz gibi 15 kilo versem bile çok iyi olur.
Uzun zamandır tartılmıyordum korkudan bugün tartıldım 83 kilo çıktımGeçen yıl bu zamanlar 75 kiloydum. Düğüne kadar 65 olsam çok mutlu olurum..
Bende sürekli bildirim yapamam okulda olduğum için. Biraz bakmıştım o gruplarada hakikaten çok karışık gelmişti :) inşallah birbirimize destek olup verelim. Tek başıma olunca ben çabuk pes ediyorum maalesef..Ben inanıyorum canım. Birbirimize olan desteklerimizle bunu başaracağız. Senden ricam az kaldı zaten veremem, uğraşsam da olmaz gibi düşünceleri at kafandan. Burda kilo verme yarış grupları var istersen onlara katılabilirsin. Oralarda sürekli bildirim yapmak gerekiyor, birde ben çalışan birisiyim. Gün oluyor toplantıdan başımı kaldıramıyorum. Gruplara ayak uyduramam diye katılmadım. Ha birde orda katılım çok oluyor kimin ne yazdığını takip edemiyorum. Böyle 2-3 kişilik birbirimize destek olabileceğim bir grup arıyordum.Bgm435 in açtığı başlığı gördüm. Yaptığımız şeylerde benzeyince burda kalayım dedim. Sağolsun kendisi de kabul etti. İnanıyorum vereceğiz bu lanet kiloları.
Hoş buldum :) evet en azından deneyeceğim inşallah. Sizin gibi verebilsem çok güzel olacak.Hoşgeldin güzelim 3 ay çok güzel zaman en azindan denemeye calismak hiç birşey yapmamaktan iyidir. Hep beraber incecik olucaz. Bu arada allonsy leslie ise yariyomu iyimi
akşamıda istediğim gibi ton balıklı salatayla bitirdim:) şimdi kahve içiyorum şu saatten sonra su ve yeşilçay başka bişe yok :)