Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım 2 hafta 4 kilo güzel bir başarı :) Eğer diğer kısımlarında sıkıntı yoksa bölgesel hareketler yapıp eritebilirsin. İnternette arattığında evde oturduğun yerde bile rahatlıkla yapabileceğin hareketler bulabilirsin. Spor gözümde büyüyor dersen bel ve göbek için oryantal yapabilirsin. Patlat bir mezdeke ohhh dökülsün kurtlar. Belin inceliverir vallaha :) T tombikkiz sende hoşgeldin bacım. Bence ismini değiştir çünkü tombik değil çıtır kız olacaksın inşallah :)Slm kızar bn 2 hafta önce başladım diyete ve gerçekten çok dikkat ediyorum haftada 2- 3 gün 10 km yürüyorum evde de duzenli hareket yapamiyorum ama yine de kendimi zorluyorum 72 den 68 e düştüm ve bn özellikle bel göbek ve basenimin gitmesini istiyorum fazla hareket etmeden gider mi yoksa daha fazla mı hareket etmeliyim
Saol canm kurtulcaz inşallah şu baş belası kilolardan :)Tatlım 2 hafta 4 kilo güzel bir başarı :) Eğer diğer kısımlarında sıkıntı yoksa bölgesel hareketler yapıp eritebilirsin. İnternette arattığında evde oturduğun yerde bile rahatlıkla yapabileceğin hareketler bulabilirsin. Spor gözümde büyüyor dersen bel ve göbek için oryantal yapabilirsin. Patlat bir mezdeke ohhh dökülsün kurtlar. Belin inceliverir vallaha :) T tombikkiz sende hoşgeldin bacım. Bence ismini değiştir çünkü tombik değil çıtır kız olacaksın inşallah :)
Süpersin cnm çok faydalı bilgilerHanımlar geçen bir arkadaşın konusunda yazmıştım. Çok yardıma ihtiyacı olduğunu söylemişti. Sizlere de yazayım istedim. Bence bu yazdıklarım önemli. Belki uzun gelecek ama gerçekten işe yarar.
1. İnsanlar sana kilolu diyerek alay edebilir. Onlar seni tanımıyor. Hastalığını bilmiyor. Onları dinleme. Bırak kendi yaptıkları terbiyesizlikte boğulsunlar.
2- Kendine inan. Belki sana kimse inanmayabilir ama sen kendine inan. Gerisi tırt :)
3- Hatrım için ye, ölümü gör ye gibi sözlere kanma. Onlar da senin hatrın için senin kilolarını alsınlar o zaman :) Bir ortamda sağlığın için çok da yararlı olmayan birşey varsa sağolun az önce yedim,tokum gibi bahanelerle nazikçe reddet.
4- Adım atsam nefes nefese kalıyorum deme boşver. İlle 1 saat yürüyüş, karın egzersizi bilmem ne yapmana gerek yok. Sporu yapmış olmak için yapma. Gerçekten hissederek yap. Spor gözünde büyüyorsa aç eğlenceli şarkıları zıplaya zıplaya dans et. Zumba yap, oryantal yap. İnternet elinin altında aç bir şarkı tamamdır. Çok uyuyorsan uyku saatlerine dikkat et. Hareketsiz kalmamaya bak.
5- Su iç. Akıllı telefonun varsa su içmeyi hatırlatan programlar var yükle bir tanesini. Sen unutsan o unutturmuyor :)
6- Saat kaçta ne yedin ne kadar yedin nasıl hareketler ettin hepsini not al. Çünkü sen zayıflayacaksın ve ilerde o deftere bakıp amma kilo vermişim diyeceksin.
7- Kimseye kilo vermeye çalıştığını söyleme. Bir yere gittiğinde yediklerine bakarlar. Aman bişi olmaz bundan da ye diye ısrar ederler sana baskı yaparlar.Sadece güvendiğin ve sana destek olabilecek biriyle paylaş bunu. Yediklerinin fotosunu çek. Böylece kaçamak yapmamış olursun.
8- Hayatından "YASAKve ASLA" kelimesini çıkar. Sana hiçbir şey yasak değil. Mesela çikolata çekti canın. Masanın üstünde duruyor. Yasak sakın asla yeme deme. Bunu yememem benim için daha sağlıklı de. Ha dayanamadın mı küçücük bir parça nefsini köreltmek için ye. Yoksa ilerde saldırırsın. O daha kötü.
9- Miden ne kadar biliyor musun ? Sade ve sadece yumruğun kadar. Sen koca bir pastayı yesen de aynı 1 dilim pastayı da. Kapasite belli. Zorlamanın anlamı yok bence...
10- Beynin doyduğunu 20 dk sonra anlıyor. Jeton 20 dk geç düşüyor anlayacağın :) O yüzden yavaş ye. O kadar işe yarıyor ki anlatamam. Bir kase çorbayla doyuyor insan. ( Ki bende insülin direnci var.)
11- Yemeğini aynı miktar ye. Ama tabak boyutunu küçült. Mesela yine 1 kepçe çorba iç. Ama küçük bir kaseye koy. O çorba gözüne çok görünecek ve yemeğin bittiğinde amma çok yedim diyeceksin.
12- Bir öğün yedin 1 saat sonra acıktın mı ? Acıktığın an birkaç yudum su iç ve 10 dk sonra kendine bir daha sor. Gerçekten acıkan midem mi yoksa benim yememi isteyen beynim mi diye. Büyük ihtimal beynin alışkanlıktan acıkmış numarası yapıyor olacak.
13- Kendine bir hedef koy. Zayıflıyorum çünkü diyebileceğin bir amacın olsun.
14- Kadınız,regl oluyoruz elimiz ayağımız şişiyor kilo vermemiz zorlaşıyor. Bunlar olacak. Ayy bu hafta kilo veremedim diye üzülme. Böyle zamanlar olacak. Moralini bozma.
merhaba cnm tatlı krizine 1-2tane kuru incir tavsiye ederim hem bağırsaklara da faydalı ..Evet one yapiyorum. Sabah kahvaltim zaten yogurt tarcin.
slm tatlım ah sorma cnm devam da neler geldi başımaailemm diyet nasil gidiyor merak ettim.insallah vazgecmemissindir.uzun suredir yazmiyorsun .
slm ttalım ben bir kür öğrendim yapanlar cok memnun kalmış ben daha yeni başladım yazayım uyar dersen uygulayabilirsin karın yağları bel cevresi için yağ yakıyormuşSlm kızar bn 2 hafta önce başladım diyete ve gerçekten çok dikkat ediyorum haftada 2- 3 gün 10 km yürüyorum evde de duzenli hareket yapamiyorum ama yine de kendimi zorluyorum 72 den 68 e düştüm ve bn özellikle bel göbek ve basenimin gitmesini istiyorum fazla hareket etmeden gider mi yoksa daha fazla mı hareket etmeliyim
ya arkadaşlar ben de size katılabilir miyim.o kadar motivasyona ihtiyacım var ki.diyet başlıkları altında gezip duruyorum.bi itici güç arıyorum.benim vermem gereken 5 kilo.ama öyle gözümde büyüyor ki hiç kendime güvenim yok yanımda da değirmen gibi öğüten bi koca var.belki sizden biraz feyz alırım da motiveolurum![]()
bu grubu ben acmadım ama gelin canlar moral olsun mutlu olalım hep beraber verip kiloları yarın yazarım uykum cok geldi iyi geceler canlar :)Benimde gözümde çok büyüyen 5-6 kilom var![]()
Günaydın canlar sabah sabah cok mutluyum 2 haftadır duran kilom harakete geçmiş dün 92.4 düm suan 91.7 düşmüşüm
ne kadar gitti önemli degil gr bile inse süper sükür artık inişe başladım yine hiç kendinizi kasmayın stres yapmayın dönem dönem duruyor normal ben bunlardan kurtulucam yapabilirim diyin yeter kastıkca kilo gitmiyor buna inanın haydı güzel bir hafta olsun inşl öperim sizi fistiklarım![]()
Ameliyatin saglikli gecer insallah canim.anlattiklarin cidden cok zor surecker sitres yapman cok normal.regil zamanlari ise ayri bir dert tabiki.bende yaklasik bir ay oncesinde spral taktirdim ve kanamam bi turlu kesilmedi.o yuzden bende sitres yaptim galiba gram veremedim.bide diyet falan kalmadi tabi .baslicam yenidenslm tatlım ah sorma cnm devam da neler geldi başıma
o kadar azimli ve istekli yapıyordum ki 2 hafta önce neden oldu bilmiyorum ama kabızlık sorunu cıktı bende ve ne yesem ilaç bile aldım 8 güne yakın şişlik ve ağrı cektim sonra yediklerim artık zorladı sanırım bağırsaklarımı 2- 3 gündür biraz düzelme var kesinlikle rejimi bozmadım kaçamak falanda yapmadım ama kabızlıktan dolayı kilom sabit gr gr değişiklik oldu onuda verdim saymıyorum ama haftaya artık daha da iyi olucam inşl.
ben bide 1 aylık doğum kontrol ilaçi reglimin 2ci günü iğne oldun anacım hem reglim o gün kesildi hemde kabızlık oldu sok sok allahım delirdim cok stres yaptım iğnenin böyle bir yan etkisi yok deniliyor kimi y,lk kez vvuct aldı bide rejim metebolizman bozuldu diyor anlıycan kabus gibi 2 hafta geçirdim bide ameliyatımın günü belli oldu 3 gün önce bide ona stres yaptım heycan panik korku merak saçmasapan bir ruh halindeydim şükür bugun daha iyiyim 5 hafta sonra hem karın germe hem meme küçültme olucam dilerim ozaman kadar biraz daha veririm kilo suan 92 küsürüm sanırım 92.4 düm sabahregli öncesi 91.9 görmüştüm ne mutlu olmuştum grupta hava atıyordum bu hafta 89 görcem diye nazar ettim kendime
![]()
![]()