1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

Ameliyatin saglikli gecer insallah canim.anlattiklarin cidden cok zor surecker sitres yapman cok normal.regil zamanlari ise ayri bir dert tabiki.bende yaklasik bir ay oncesinde spral taktirdim ve kanamam bi turlu kesilmedi.o yuzden bende sitres yaptim galiba gram veremedim.bide diyet falan kalmadi tabi .baslicam yeniden

günaydın tatlım evet kötü bir dönemdi önceden bende de spral vardı cıkarttım daha doğrusu içimde parçalandı rahim problemim vardı ama memnun değildim bende 10-12 gün kanama olurdu şimdi bu ameliyatta tüplerimi bağlattırmak istiyorum doktorum yapmam diyor ama yapan varmış kendi kadın doğumcum yaptır hiçbir problem yaşamazsın dedi bakalım hayırlısı öperim.
bu sabah 90.8 gördüm başladı vermelerim şükürler olsun aç karnınca incir ıslatmıştım onu içtim ama şimdi güzel bir kahvaltı hazırlıyorum öptüm cnm sevgiler..

Tupleri baglatmak gunah bildigim kadariyla geri donusu olmadigi icin.ben o yuzden tercih etmedim.kilo vermeye baslamana sevindim.darisi benim basima insallah.ideal kilona kavusursun cok azimlisin masallah.sen den feyz aldigimi bilmeni isterim.optum canim

Tupleri baglatmak gunah bildigim kadariyla geri donusu olmadigi icin.ben o yuzden tercih etmedim.kilo vermeye baslamana sevindim.darisi benim basima insallah.ideal kilona kavusursun cok azimlisin masallah.sen den feyz aldigimi bilmeni isterim.optum canim

cnm teşekkür ederim tüp konusunda gelince bilmiyorum ama 3 kızım var rabbim onlar auzun ömür versin yaşım 40 geldi artık bide bu ameliyatlardan sonra uzun süre yasak hamilelik ve bende istemiyorum bu nedenle korunma yolu en sağlıklısı tüpleri bağlatmak diye düşündüm ama doktorumda cok taraftar değil bu ameliyatlarda riskli dedi bakalım kısmet oda artık..

aaayrıca bu sabah 90.8 gördüm ve bu hafta allahın izniyle 80leri görücem amin ;)
öperim cnm hayırlı akşamlar :)

Amin tatlim benimde bir oglum bir kizim var oglum daha 14 aylik.allah saglikla sihatle buyutmeyi nasip etsin insallsh ikisinide.bende tika basa yedim 83 geldim acken 83 geliyordum normalde.insallah bende vermeye baslamisimdir.ben ozel bisey yspmiyorum artik.ssdece dikkst ediyorum bide goji yiyorum bol du iciyorum.nette su icme programlari var tavsiye ediyorum.ben hic icmedigim gunler oluyordu program sayedinde su iciyorum artik.baski oluyor insanda icmeyince otuyor:duduk:

darısı başımıza.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.ben yemekten kesemiyorum bir türlü kendime gıcığım resmen

hanımlar başta bu topikte bende başlamıştım sizin gibi paylaşım yapmaya sonra whatsapp grubu kurduk 4 kişi olarak inanın burdan daha etkili. Sizlerde 3-4 kişi birleşip kurabilirsiniz. Biriniz kurmaya karar versin diğerleriniz özelden nonuzu atın ona. Biz hepimiz kilo verdik ve vermeye devam ediyoruz.

Tesekkur ederiz csnim aslinds iyi fikir. Ama bu durumdads iyi sonucta amac mesajlasmak

Hoşgeldim :) işte ihtiyacım olan grup..
Doğumdan sonra 84.5'e takılıp kalmıştım. Bir kaç aydır ıkına sıkıla anca 80in altına düştüm o da isveç diyetiyle oldu. Sonra bıraktım yine çeşitli diyetlerle devam ettim. Şuan yaptığım 3 öğün yemek ara öğün yok 6dan sonra yemek yok.

SORUNUM MOTİVASYON!

Şuan 79.1 kiloyum. Hedefim 57. Boy 162cm
30 temmuzda da kardeşimin düğünü var ve ben 46 bedenden aşağıya giremiyorum.

Süreklilik için ne öneriyorsunuz? Çünkü tatlı gördüğümde gözüm dönüyor.

Hoşgeldim :) işte ihtiyacım olan grup..
Doğumdan sonra 84.5'e takılıp kalmıştım. Bir kaç aydır ıkına sıkıla anca 80in altına düştüm o da isveç diyetiyle oldu. Sonra bıraktım yine çeşitli diyetlerle devam ettim. Şuan yaptığım 3 öğün yemek ara öğün yok 6dan sonra yemek yok.

SORUNUM MOTİVASYON!

Şuan 79.1 kiloyum. Hedefim 57. Boy 162cm
30 temmuzda da kardeşimin düğünü var ve ben 46 bedenden aşağıya giremiyorum.

Süreklilik için ne öneriyorsunuz? Çünkü tatlı gördüğümde gözüm dönüyor.
Canim gurup pek aktif degil.olk basta bende senin gibi bo umutla katildim ama.ilk yazanlar sonra vatsapla gorusmeye basladilar sanirsam.ikimiz devam edelim ne dersin.bende senin gibi dogum sonrasi verdim 83 te takildim. Simdi yeniden basladim.coliyorum o yuzden aksamlari girebiliyorum.sen calisiyormusun.gel beraber verelim kilolari

Canim gurup pek aktif degil.olk basta bende senin gibi bo umutla katildim ama.ilk yazanlar sonra vatsapla gorusmeye basladilar sanirsam.ikimiz devam edelim ne dersin.bende senin gibi dogum sonrasi verdim 83 te takildim. Simdi yeniden basladim.coliyorum o yuzden aksamlari girebiliyorum.sen calisiyormusun.gel beraber verelim kilolari

Ben çalışmıyorum şimdilik. Bir diyet günlüğüne daha yazdım bugün. Motivasyona ihtiyacım var :)
Ben de takılmıştım ama 80i kırdım şimdi 78 -79 -80 arası dolanıyorum. Ama dediğim gibi düğün var ve zayıflamam şart. Zayıflayacağım :)

bu arada bende 3 ay önce doğum yaptım.74 ile hamile kalmıştım 87 ile doğuma girdim.Şimdi 77,5 kiloyum.2hafta önce diyetisyene gittim verdiği liste ile ilk hafta 2,5 kilo verdim.Ama bu hafta listeye uyamadığım için hiç kilo veremedim.yarın kontrolüm var veremedim ama inşallah almamışımdır.

Ben çalışmıyorum şimdilik. Bir diyet günlüğüne daha yazdım bugün. Motivasyona ihtiyacım var :)
Ben de takılmıştım ama 80i kırdım şimdi 78 -79 -80 arası dolanıyorum. Ama dediğim gibi düğün var ve zayıflamam şart. Zayıflayacağım :)
Artık siz de mi burada değilsiniz

Artık siz de mi burada değilsiniz

Ben burdayım yazamadım kaç gündür. Daha doğrusu biraz bozdum ondan yazmadım.
Kayınvalidem geldi iki gün kalmaya şımardım ben de onunla yedim akşamları. 6dan sonra yememe kuralımı bozdum meyveler kuruyemişler yedim. Bende insülin direnci var en ufak yememde kilomu alıyorum gerisin geriye.
Ben kıaa vadeli hedefler koymuştum ya 79.9 u bu pazara yazmıştım. Pazara kadar görmem lazım onu. O yüzden hemen döndüm diyete dün.

Dün sabah haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin ,domates ve salatalık 1 dilim tambuğday kızarmjş ekmekle yedim. Öğlen 9 tane çilek 2 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim. Akşam da çoban salatasıyla 1 adet light ton balığı yedim. Akşam da eşimle 4 km yürüdük.
Ağırlaştırdım diyetimi. Çünkü zamanım kısıtlı.

Çarşamba günü kuaförde şeyda coşkunun Elele dergisi için yaptığı küçük kitapçığı buldum. Eve gelince bi güzel okudum onu gaza geldim.

Sabah kahvaltıdan önce 1 lt su içiyorum.
Dün marketten keten tohumu,yulaf kepeği, karabuğday,kinoa aldım. Kafayı yedim verecem :halay:

Şuan 79 kiloyum tam. Bugün ve yarın toplamda 1.1 kilo veririm heralde diye düşünüyorum. Tartının resmini atcam ;)

Dönmene sevindim.Bende bu hafta bozmuştum bu sabahtan itibaren yeniden başlıyorum.9.30 ta kontrolüm var inşallah kilo almamışımdır.Dönünce sonucu yazarım.

Kilo almışsan bile bi önemi yok olan olduktan sonra. Sen önüne bakmalısın ;)
Bugün yeni bir gün :KK9:

1 kilo vermişim ve 76,5. Çok mutluyum inşallah bu hafta bozmadan doğru düzgün yapabilirim.ben de sizin gibi haftalık hedefler koyayım.Bende haftaya cumaya kadar74,9 olurum inşallah.

Aslında ben bu hafta hiç dikkat etmemiştim sadece gittiğim diyetisyen bana bazı besinlerin dokunduğunu söylemişti bende onlardan yemedim.demekki vücudumun sindiremediği şeyleri yemeyince de kilo verebiliyorum.ben zayıflamak için sürekli organik tavuk alıp yiyordum ama tavuğu benim bünyem sindiremiyormuş.çiğ domates, marul, irmik, kepekli ürünler, kavrulmuş çerez, maden suyu, kekik, kimyon yememem gerekiyormuş.

Aslında ben bu hafta hiç dikkat etmemiştim sadece gittiğim diyetisyen bana bazı besinlerin dokunduğunu söylemişti bende onlardan yemedim.demekki vücudumun sindiremediği şeyleri yemeyince de kilo verebiliyorum.ben zayıflamak için sürekli organik tavuk alıp yiyordum ama tavuğu benim bünyem sindiremiyormuş.çiğ domates, marul, irmik, kepekli ürünler, kavrulmuş çerez, maden suyu, kekik, kimyon yememem gerekiyormuş.

Neyin yarayıp neyin yaramadığını nasıl bir testle öğrendin?

Back
X