- 2 Ekim 2010
- 73
- 20
- 98
selam. tam olarak derdim var diyemem ama sizin fikrinizi almak istediğim bişe var. öncelikle ben öğretmenim nişanlımda öğretmen. tayin için nikahımızı yaptık ve tayini çıktı. şuan ikimizde aynı yerdeyiz resmi olarak evliyiz ama düğün olmadığı için ayrı evlerde oturacağız. bizim düşüncemiz 3ay kalacak bir yer buluruz kasım döneminde askere gider gelincede seneye yaza düğün yaparız. ama şimdi durum biraz garip olacağı için düğünü yapalım diyo ailem. ben kararsız kaldım aceleye gelirse bazı şeylerden feragat etmek zorunda kalırım gibime geliyor. herşeyim tam olsun istiyorum yani hızlı oluyo şu olmasada olur demek istemiyorum. yapılması gereken herşey yapılsın istiyorum. düğün yapılırsa askerliği biraz daha erteliycez. askerliği aradan çıkarmak mı mantıklı yoksa herşeyimiz tam bi düğün eksik diyip düğünü yapmamız mı mantıklı bilemiyorum. hiç bi hazırlığımız yok. eşyayı çok problem etmiyorum ikimizinde maaşı var öderiz bi şekilde ama gelinlik falan olur mu ekime kadar? fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum teşekkürler şimdiden:)