Her güne ayrı bir spor!!
Her güne lezzetli ve düşük kalorili yemek tarifleri!!
Sonuç?? Ince ve güçlü!!
Bir sağlıkçı olarak aç kalınarak kilo vermenin ileride başa neler getirebileceğinin farkındayım..eğlenerek dertleşerek kilo vermek isteyenlerle yazışmak isterim..
1. Gün( evet bugün başladım.illa pazartesilere gerek yok :))
uyanınca :1 bardak su (2 eliniz kanda dahi olsa)
sabah: Koca bir french press dolusu filtre kahve.(tam bir kahve delisiyim..içine 2 çay kaşığı tarçın attım..muhteşemdi.nedense canım başka bi şey istemedi.)
arada 1 tane mürdüm eriği,2 yemek kaşığı light yoğurt (tamm bir antioksidan deposu senede 1 ay gerçek mürdüm eriği yersiniz.kaçırmayın derim)
öğle : 1 kocaman salata ,2 dilim light kaşar peyniri ,yarım domates..bunları küçük küp küp doğrayıp tükettim.böylesi daha alışılmışın dışında..yemeside keyifli..1 dilimde çavdar ekmeği
ara:1 bardak yarım yağlı süt.2 yemek kaşığı nestle nesfit.. Sütü bardakta içip nesfiti cips gibi tane tane tükettim.
Akşamı bilmiyorum henüz ya 1 tane haşlanmış yumurta ve 1 dilim ekmek yadaa 1 tabak sebze yemeği yiyeceğim..
Gelelim günün sporuna!!!!!!!!!!! En önemli kısım hanımlar!! Ben 1 saat tempolu yürüyüşü seçtim.sabah yanıma spor ayakkabılarımı aldım..işten 7 de çıkıp 8 de kapının önünde olmayı planlıyorum..yok ben evden çıkamam diyenlere önerim..25 dk lık oryantal öneriyorum..oryanlalle 300 kaloriye yakın harcayabiliyorsunuz..benim gibi tempolu yürüyüşü seçenler 200-2500 kalori yakımına eyvallah diyebilecek :) havalar güzelken yürümek en güzeli! Yarın tekrar görüşürüz sevgiler