- 8 Haziran 2013
- 57.222
- 151.899
- 898
Sende bir dur yaBu pudra şekeri püskurtme şeysini nasıl yaptın anlat bana,beceremiyom beybi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bir dur yaBu pudra şekeri püskurtme şeysini nasıl yaptın anlat bana,beceremiyom beybi![]()
O kadar da pozlandırmayı arttırdım.Karanliklar ülkesinin mutfagindan cikmis gibi bir sunum..assiri begendim
Instagram yada başka platformda paylaşım yapıyor musunuzO kadar da pozlandırmayı arttırdım.
Bugün de hava bulutluydu ama sokakta da çeksem ben yine karanlık çekerdim
Adım çıkmıştı bu konuda![]()
Bencede olamaz mutevaziYok olamaz![]()
aşırı iddialı
![]()
Benim favorim de oBen aslında o görseli çok beğendimAcaba oylamada nasıl olur
![]()
Kabul ederse onu ekleyeyimBenim favorim de o
Bayıldım nevos,denedim bunu ama telefon yakalamadi hicBen aslında o görseli çok beğendimAcaba oylamada nasıl olur
![]()
Bence de aşkomKabul ederse onu ekleyeyim![]()
Benimki imkansizTelefonun yakalamasi lazım bence onu![]()
Canom dur cevap vermedi dahaSende bir dur yahemen taktik istemeler falan
![]()
Pixeli iyi olması lazım netlik içinBayıldım nevos,denedim bunu ama telefon yakalamadi hic![]()
Bu pudra şekeri püskurtme şeysini nasıl yaptın anlat bana,beceremiyom beybi![]()
Tolin ben seni çok sevdim ya ciddenArtizzzzzz misiniz?
Ahhh kuzuummm ben ne anlarım bundanTelefonun profesyonel ayarı varsa enstantaneyi 1/250 veya üstüne getirin ama ortamın aydınlık olması gerekir ki siyah fotoyla karşılaşmayın. Spor gibi bir modu varsa bunda da yakalayabilirsiniz. Leğeni alın. Unu eleye eleye çekin. 5 veya 10 saniyeye ayarlayın mesela.
İvitInstagram yada başka platformda paylaşım yapıyor musunuz![]()
Fotografcimisiniz hanfendiTelefonun profesyonel ayarı varsa enstantaneyi 1/250 veya üstüne getirin ama ortamın aydınlık olması gerekir ki siyah fotoyla karşılaşmayın. Spor gibi bir modu varsa bunda da yakalayabilirsiniz. Leğeni alın. Unu eleye eleye çekin. 5 veya 10 saniyeye ayarlayın mesela.
Telefonunun ayarlarının ekran fotoğrafını bana atarsanız yardımcı olurum.Ahhh kuzuummm ben ne anlarım bundan![]()
Belli oluyor çünküİvitAslında makinede çok fotoğraf var da kim seçip paylaşacak?
Şahsi hesabımda yılda 3 tane vs paylaşıyorumtembellikten
ya da kibarlaştırıp üşengeçlikten diyeyim
![]()