Biliyordum..Buraya gelirken hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını da biliyordum ..Ama dedim ki belki özler ,sonuçta insan 8 yıl bir köpekle yaşasa ve o köpek evden gitse ona da üzülür dedim..Netice ;köpek kadar değerim yok !!
Daha önceki konular malum ;külotlu çorap fetişizmi ,arkadaşıma karşı sezinlediğim farklı duygular vs vs...Buradan facebook ve diğer sanal ağlara girmemiz yasaktı ama Türküz ve buluruz bir yolunu öyle değil mi ? İlk işim hiç çaktırmadan eşimin facebook hesabına bakmaktı ta ta tannnnnnnnnnnnnnn arama geçmişinde külotlu çoraplar skalası..Hangi model ne zaman çıkmış,hangisi moda sizden önce benim kocam bilir ...:) Beynimden vuruldum mu ? Evet ;defalarca karşılaşmama rağmen neden her defasında hançer yemiş gibi oluyorum bilmiyorum..Ağladım,ağladım,ağladım..
Bir de onun yakın bir arkadaşı vardı ;eşinden boşanmış 40 günde..Onunde evimde kaldığını öğrendim ..Bir de anahtar yaptırayım ben diye eşime söylemiş o da git yaptır tahtakalede demiş ..Hiçbirinden zerre haberim yok ..
Akşam oldu napıyosun aşkım yazmış ;X evime anahtar yaptırmış mı ?Nasıl memnun muymuş evimden ? dedim...Afalladı...Dedim ki facebooka girebiliyorum artık ne naneler yediğini öğrendim..Şimdiye kadar sabrettim ,ama artık bitti beni arama ,sorma..Delirdi işte ben sokakta karı kızla mı geziyorum,seni aldattım mı ? cevap ver ,cevap ver...Başka bi .ok düşündüğün yok ,benim açıklarımı arıyorsun vs vs..
Beni hesap kitap yapmakla suçluyor,facebooktan insanlar böyledir işte sizinle işi bittiğinde çeker gider diye bir sürü laf çarpmış...Seni affetmeyeceğim dedim ..Çok özür dilerim ,ama sen kabul eder misin bilmem yazmış..
Hislerim çok karmaşık ,18000 km ötede tek başıma ne halt edeceğimi şaşırdım..YARDIM İSTİYORUM ..Kafam çok karışık ,çok ayrıntı var ama yazamıyorum ..Sorularla açıklayabilirim ...Canım acıyor ...