Ee yuh yani binlerce kadin master, doktora veya dil egitimi icin eslerinden, sevgililerinden, ailelerinden uzakta kalip dunyanin bir ucunda hayatini daha iyi hale getirebilmek icin calisiyor, cabaliyor... Bu neden bu kadar garip anlamadim, adam izin vermisse belki de biseksuelmiste, kendi de giyermiste!!! Kadin zaten burda ne yapayim iyi degilim diyor, bambaska bir ulkede caresiz kalmak ne demek biliyor musunuz? Bir anlayisli olun ya...
Gokce, ben de yurtdisindayim ama esimle beraber, ilk aklima gelen keske beraber gitmeyi zorlasaydiniz oldu...
Ikincisi 8 yillik evliyim diyorsun, bu zamana kadar degistiremedigin ve kabullendigin bir seydi bu di mi? Neden simdi bosanma noktasina getirdi... Bunu bu zamana kadar cozmen gerekirdi, cozmuyorsan da ya da cozemiyorsan da ayrilman...
Simdi bu kadar elin kolun bagli kalmazdin...
Bu zamana kadar bir sekilde kaldirmissin, goz ardi edebilmissin, bir daha et... 2 ayin gecmis bile, 10 ay daha dayan...
Bi amac icin gittin oraya, zaten ne zamandir var olan bir sey icin yakma basini...
Geri dondugunde derinlemesine dusun, bunu asabilir miyiz, ya da asamazsak ben kaldirabilir miyim diye? Cevabin hayirsa, yollarini ayir... Umarim evet olur...
Son olarak esinin bana mecbursun, islerini engellerim, ayrilamazsin tavrini hic sevmedim, insan ayrilirken belli olurmus derler ya, o hesap...Umarim her sey yoluna girer...