- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi witch hunt
çok takılmadım ben bu fantaziye de eski konularınıza baktım şimdi.eşiniz arkadaşınızın ve sizin haberiniz olmadan borcunu ödemiş.jest yapmış yani kadına.çok rahatszı edici.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaşılan eşini çok fazla özlemişsin canım.
Hasretinle baş edebilmek için kusurlarını ön plana çıkarıyorsun.
Daha önce bildiklerinle saldırıya geçmişsin.
bir yilliga cine cince ögrenmek icin gidecegim dediginzi zamanda normal gelmediniz
simdide normal görünmüyorsunuz
Esiniz daha öncede yapiyorsa siz uzakta olunca yapmasi cok normal bence, siz niye buladar sok oldunuz onu anlamadim... Arladasina anahtar yaptiracak kadar eve yerlestirmesi yanlis evet ama erkekler düsüncesiz olur bu konularda eeee nasil olsa cokta uzaktasiniz normal yani... Tabiiki insanlar yükselmek icin biyerlere gidip ayri kalabilir ama cinde neyin yükselisi onuda anlamadim...![]()
witch hunt Üzmesin kendini böyle bir zavallı adam için.. Bu adamın Psikolojisi bozuk Çocukluğunda bişiler olmuş kesin.. Ya Destek olunup Doktora götürüp düzelticek.. Ya da Anasının evine yollucak... Çinde Eğlenmene bak Cicim Takma Kafana...
Kendini tatmin ediyor. Bazilari corap bazıları kadin ic camasirlari hatta araba egzosundan cikan dumandan bile tahrik olup masturbasyon yapan var. Cok zor seyler. Allah sifa versin çünkü hastalik...
Tamam tamam hatirladim siz su atarli cindeki bayansiniz... Tamam anladim iyi güzel bisey yapiyorsunuz ama esinizde bu sorun varmis zaten eee siz yokken daha rahat olmasi normal, üzüldügünüzü anliyorumda bildiginiz biseyi bukadar büyütmenizi anlamiyorum, evet yaptigi yanlis ama keske yanindayken tedavi falan ettirseYdiniz, yada cine beraber gitseydiniz... Evli insanlar icin bu kadar uzun ve uzak mesafe iyi degil bence... Olan olmus, diyceginizi demissiniz, önemli bisey icinde ordasiniz ona konsantre olun, aramayin onunda etekleri tutussun biraz...Bakın ben ithalat ve ihracat yapıyorum..Ve benim işimde bu önemliydi çünkü Çinlilerle çalışıyordum..Ben yükselmek istedim..Benim üniversitem dünyanın en iyi 17. üniversitesi seçildi ..Benim hayalimdi ..İkimiz için daha fazla maaş alabilmek için ,daha iyi şartlarda çocuk yetiştirebilmek için ben buraya geldim ..Gelme amacım gezme tozma değil.Ayrıca peygamberimizin bir lafı var ;İLİM ÇİN DE OLSA DAHİ GİDİNİZ diye ...Belki açıklayıcı olmuştur..Ayrıca neden şaşırmayayım üzüldüm canım yandı diyorum ...Garip mi ?
Ee yuh yani binlerce kadin master, doktora veya dil egitimi icin eslerinden, sevgililerinden, ailelerinden uzakta kalip dunyanin bir ucunda hayatini daha iyi hale getirebilmek icin calisiyor, cabaliyor... Bu neden bu kadar garip anlamadim, adam izin vermisse belki de biseksuelmiste, kendi de giyermiste!!! Kadin zaten burda ne yapayim iyi degilim diyor, bambaska bir ulkede caresiz kalmak ne demek biliyor musunuz? Bir anlayisli olun ya...
Gokce, ben de yurtdisindayim ama esimle beraber, ilk aklima gelen keske beraber gitmeyi zorlasaydiniz oldu...
Ikincisi 8 yillik evliyim diyorsun, bu zamana kadar degistiremedigin ve kabullendigin bir seydi bu di mi? Neden simdi bosanma noktasina getirdi... Bunu bu zamana kadar cozmen gerekirdi, cozmuyorsan da ya da cozemiyorsan da ayrilman...
Simdi bu kadar elin kolun bagli kalmazdin...
Bu zamana kadar bir sekilde kaldirmissin, goz ardi edebilmissin, bir daha et... 2 ayin gecmis bile, 10 ay daha dayan...
Bi amac icin gittin oraya, zaten ne zamandir var olan bir sey icin yakma basini...
Geri dondugunde derinlemesine dusun, bunu asabilir miyiz, ya da asamazsak ben kaldirabilir miyim diye? Cevabin hayirsa, yollarini ayir... Umarim evet olur...
Son olarak esinin bana mecbursun, islerini engellerim, ayrilamazsin tavrini hic sevmedim, insan ayrilirken belli olurmus derler ya, o hesap...Umarim her sey yoluna girer...
Tamam tamam hatirladim siz su atarli cindeki bayansiniz... Tamam anladim iyi güzel bisey yapiyorsunuz ama esinizde bu sorun varmis zaten eee siz yokken daha rahat olmasi normal, üzüldügünüzü anliyorumda bildiginiz biseyi bukadar büyütmenizi anlamiyorum, evet yaptigi yanlis ama keske yanindayken tedavi falan ettirseYdiniz, yada cine beraber gitseydiniz... Evli insanlar icin bu kadar uzun ve uzak mesafe iyi degil bence... Olan olmus, diyceginizi demissiniz, önemli bisey icinde ordasiniz ona konsantre olun, aramayin onunda etekleri tutussun biraz...![]()
Gitmeni Istemiş tabi Nedeni İse Fetişist liğini rahatca yapmak için... Demekki çok keyif alıyor... Aşabilirsiniz beraber bu Konuyu.. Zamana Bırak.. Çünkü o Zavallı... Çin de.Bol bol eğlen Sıkma kendini...Üzülüyorum elimde değil dün hiç uyumadım..Bu kadar uzakta elim kolum bağlı kaldı. Kendimi aşağılanmış hissettim..Sanki gitmemi bekliyormuş gibi geldi ..Sanki gitmemi aslında istiyormuş gibi ...
Haklısınız. İlle de bazı kalıpların içinde yaşamalıyız.bir yilliga cine cince ögrenmek icin gidecegim dediginzi zamanda normal gelmediniz
simdide normal görünmüyorsunuz
Gitmeni Istemiş tabi Nedeni İse Fetişist liğini rahatca yapmak için... Demekki çok keyif alıyor... Aşabilirsiniz beraber bu Konuyu.. Zamana Bırak.. Çünkü o Zavallı... Çin de.Bol bol eğlen Sıkma kendini...
Fark ettim... O zaman birakin burnu sürtsün, zaten konussanizda yapiyormus, eee elinizdeki bu firsati tepmekte olmaz yeni gitmistiniz cine yanlis hatirlamiyorsam, o zaman isinize ve yükselmenize verin kendinizi, belki sizden haber alamayinca akli basina gelir...Gitmeni Istemiş tabi Nedeni İse Fetişist liğini rahatca yapmak için... Demekki çok keyif alıyor... Aşabilirsiniz beraber bu Konuyu.. Zamana Bırak.. Çünkü o Zavallı... Çin de.Bol bol eğlen Sıkma kendini...
Fark ettim... O zaman birakin burnu sürtsün, zaten konussanizda yapiyormus, eee elinizdeki bu firsati tepmekte olmaz yeni gitmistiniz cine yanlis hatirlamiyorsam, o zaman isinize ve yükselmenize verin kendinizi, belki sizden haber alamayinca akli basina gelir...![]()
Fark ettim... O zaman birakin burnu sürtsün, zaten konussanizda yapiyormus, eee elinizdeki bu firsati tepmekte olmaz yeni gitmistiniz cine yanlis hatirlamiyorsam, o zaman isinize ve yükselmenize verin kendinizi, belki sizden haber alamayinca akli basina gelir...![]()
Suçunu Bastırmak için Duygu Sömürüsü Yapıyor. Konuyu farklılaştırıyor,üstünü kapamak için.. Bir Müddet Konuşmayın... Sinirlerin geçsin Sonra konuş... Dönünce Doktora götür...Aramayım değil mi ? Yazmayım da ..Facebook hesabımı da dondurdum ordan bana laf atıyor ,insanlar menfaat için sizi severler alacakları bittiği zaman çekip giderler..falan filan bende dondurdum hesabımı ..
Alakasi yok, guclu bir gelecegin olsun diye ugrasiyorsun...Bazen kendinden vermek lazim, hayat kolay degil, biz de manyak degiliz, k.c yaymak varken bu stresi cekelim di mi? Sen sikma canini, ideallerin icin gittin, umarim goz acip kapayana kadar gecer ve emeklerinin karsiligini alirsin... Esinle ilgili de bilemiyorum, cok acik gorusluymusum gibi gelir ama alakasi yok, ben kaldiramazdim, o takintili hal beni rahatsiz ederdi, sadece sizin aranizda olan bir sey olsa sorun degil, daha keyif alsin diye uyum saglanir ama esin bununla yetinmiyor ne yazik ki...Tek orta yol bulma hali bu sanirim, olay sende sinirli kalmali...Dedigim gibi bu su an cozebileceginiz bir sey degil bence...Esine, ben donunce konusalim, su an yeterli stresim var, ayriyiz zaten, lutfen beni kiracak, uzecek bir sey yapma, hep kendi bakis acinla da kalma, empati de yap diyiver...10 ay disini sik, sonrasi ya senin kabullenmen ya da onun bunu cozmek istiyorum diye adim atmasi...Umarim cozulur...Çok teşekkür ederim ,canım yandı dedim,kimseden beni gelin kurtarmasını beklemiyorum zaten ama zor mudur yardım etmek ? Üzüntüden bitap olmuş bi insana kocan ilerde külotlu çorap giymez inşallah ne demek ne kadar acımasızlık ..Kabullenmek zorunda kaldığım bir şeydi,önce sevmememe rağmen kendim giydim onları,sonra acaba ne buluyor neden bakıyor diye incelemeye aldım bu konuyu..Sonra doktora gidelim dedim o bunu rahatsızlık ve aldatma olarak görmüyor ,o yüzden ikna edemiyorum ...Ama sinirlerim kaldırmıyor ..Bir de ne var ki neden gittin ki al sana müstehak bunlar diyenleri duydukça iyice üzülüyorum...