Yani şimdi Gökçe Çin konusunda ilk yorumumda hevesine destek oldum, sonra konularını okuyup senin için gitmenin daha iyi olacağına dair bir sürü haklı sebep buldum öyle de yazdım, gitme bu adamla devam et belki düzelir demek içimden gelmemişti, sorun Çin'e gidiş değil de, sadece ben ne yapmalıyım bu evlilikte olsaydı, bu adamla devam etme diye düşünürdüm.
Çin bahane olmuş oldu, gitmeseydin de devam etseydin hayatına kaldığın yerden, yine facebookda baktığını farketmezdin belki daha iyi saklardı ama bakacaktı. Düşüncesizliği de aynen devam edecekti evde sen olduğun için belki arkadaşını çağıramayacaktı ama başka bir yerden patlak verecekti yoksa kredi çekmesi falan hikaye, hiç parası olmasa zaten çekemeyecekti, sen de zaten internetten öğrenmenin farklı yollarını bulur, özel derslerine ağırlık falan verirdin.
Gidersem belki ikimiz de düzelirdik neden böyle oldu tavrında tamamen haklısın, ama sebeplerini buda biraz, sadece cümlelerinde yazdığın gibi düşün, kendin için gittin oraya. O da sadece kendini düşünerek üzüleceğin şeyleri yaptı arkandan, affetsen yine yapacak yan odada olsan bile, bir şeyleri değiştirmeye sadece sen çaba sarfedip bu kadar yolu gitmek gibi, o hala farkına varamamışsa hareketlerinin sendeki etkisini, çabalamanın gerçekten alemi yok, enerjini kendinden kısacak hale gelme, bu sefer bu gereksiz fedakarlık yapan haline de kızmaya başlarsın.