Arkadaş konusunda da tereddütte kaldım .birincisi arkadaşıma eşimden fazla güvenirim ben kıza gidip bunları anlattığımda kızın gözleri yuvasından çıkacaktı ..Ama eşim herkese maddi anlamda yardım ettiği için bunların bir kısmını bende biliyorum ,ayrıca esnaf olduğu için içimden bir ses yanlış yaptığımı söyledi,hatta adamın aklında yoksaydı bile ben getirmiş gibi oldum...Ama bütün bu sorunlar aslında ona göre kavga edilip barışılıyordu ,fakat benim kafamda hep farklı farklı sorular,acaba böyle mi ,şöyle mi ,diye diye dolaşırken sanırım kaçmak istedim ...Her şeyi bırakmak ,ama insan nereye giderse gitsin beynini de yanında götürüyor ya orasını unuttum ..Geldim yine konsantre olamıyorum ,buraya geliş amacımı unuttum ...Çaresiz hissediyorum kendimi ...Boşanmak yeni biriyle tekrar başlamakta istemiyorum,boşanmayıp tekrar aynı sorunlarla uğraşmayı da ..Çünkü son olmayacağını düşünüyorum ...
Corapmis ya da sen uzun sure yokken evde bi arkadasiyla kalmis... evet bunlar hos seyler olmasa da araniz iyi oldugu surece ustesinden gelinebilir diye dusunuyorum,
Fakat surda yazdiklarin cok ciddi seyler,
Boyle bir suphen varken oolayin gercek olmadigi konusunda ikna olsan bile guvenin sarsilmis demek ki...
ve uzaktan bir iliskiyi yurutmek guven olmadan cok zor,
Yanyanayken bile guvensiz olmuyorken uzakta paranoyaya baglamak olasi,
ustelik diger olaylari bu kadar buyutmen ve hic adi gecmedigi halde buraya yazarken dahi tekrar o arkadasindan bahsetmen o noktada takildigini gosteriyor...
olan olmus, su an uzaktasin,
duuncelerle bogusmak yerine olabildigince tadini cikar bence,
Esine de uzakta olsan dahi o evin senin mahremin oldugunu, herhangi bir kimseyi istemedigni, en azindan sana sormasi gerektigini ve bu konuda asla bahane istemedigni net bi sekilde ilet,
(Hatta sacma savunmalar yapiyorsa ve cok kizginsam cirkinlesir "senin corap fetisin gibi arkadasinin don fetisi olup olmadigni cekmecemi acmadigni nerden bileyim" ile soze baslayabilirdim, gozumun donme derecesine bagli. )
bosanma bosanmama kararini da dondugunde onun davranislarini tolere edip etmemene veya ihaneti olup olmadigna gore karar verirsin,
Madem uzaklastin, tum bu dusunceleri de arkanda birak,
karsilikli hassasiyetlerinize ozen gostetrn yeterli, iliskinizi bile toparlayabilirsiniz eger arkadasinla ilgili mevzu gercekdisi ise.
fakat sunu her zaman bil ki bosanmak, sana iskence gelen bir hayati yasamak icin ugrasmaktan hem daha kolay hem de en temiz yolu, sadece kendinin ve iliskinizin o noktaya gelip gelmedigne net olarak karar vermene bagli.