- Konu Sahibi witch hunt
Yerinde olsam onun isteklerini iliskimizin bir parcasi yapmaya calisir fakat yavas yavas diger seylere de alistirirdim,Doğru söylüyorsun gidicem çünkü şiddet ve paranoyalarım yakamı rahat bırakmıyor ...Belli aralıklarla tekrarlanması da durumu zorlaştırıyor..Aslında bunun rahatsızlık olmadığını bende düşünüyordum bu yüzden onun bu saplantısına bir dönem bende ayak uydurdum.Ama mesela eğer ki çorap fantaziyse o zaman benden isteyebilirdi bunu dile getirebilirdi ..Yani fetişist olan ben değilim ki her yakınlaşmamızda aklıma gelsin de hop geçirivereyim bir çorap.Acaba diyorum başka kadınlarda mı görmek hoşuna gidiyor ? Yani izlediği zaman daha mı fazla keyif alıyor..
Mesela nesneler olmasa dahi fetisle beraber aklina gelen sen ve iliskisi olmaya baslamissa aranizda bir objenin yoklugunu da takmamaya baslar diye dusunuyorum,
en basta dedigim gibi senin tolere edip etmemene bakiyor olay, orta yolu bulabilir misin bilemem...
aYrica baskalarinda gormek vs. O konuya hic girme bence,
bunca erkek baskalarinin vucuduna bakarak tahrik olup sonra bunu partneriyle sinirlandiracak noktaya geliyorlar...
O yuzden bir kabul uzerinden gitmektense sana alismasini saglamak daha kolay bence.