1 ayda verebilecegim en fazla kilo??????

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
Kızlar mayisin 27 sinde kuzenimin dugunu var ve bir an önce 1 ayda en fazla ne kadar kilo verebilirsem vermem lazim yardimci olur musunuz?Napmaliyim,nasil olmali.Kilom 63,boyum 1.73.Bir an önce kilo verip güzel bir fizikle o elbisenin icine raprahat girmek istiyorum..Lütfen yardim!Ayrica 29'unda da mezuniyetim var.Sınavdan dolayi kendime bakamadim.Acil bu ay icerisinde şok bir diyetle yada herhangi birşeyle zapzayif olmaliyim.Guzel yorumlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum...

Kızlar mayisin 27 sinde kuzenimin dugunu var ve bir an önce 1 ayda en fazla ne kadar kilo verebilirsem vermem lazim yardimci olur musunuz?Napmaliyim,nasil olmali.Kilom 63,boyum 1.73.Bir an önce kilo verip güzel bir fizikle o elbisenin icine raprahat girmek istiyorum..Lütfen yardim!Ayrica 29'unda da mezuniyetim var.Sınavdan dolayi kendime bakamadim.Acil bu ay icerisinde şok bir diyetle yada herhangi birşeyle zapzayif olmaliyim.Guzel yorumlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum...

Kilon ideal aslında boyuna göre,şok diyetler sağlıklı değil şok diyetle vereceğiniz kiloyu fazla fazla alırsınız şuan 63 olan kg dan bile fazla kilo alırsınız,ayrıca şok diyetler hastanelik yapabilir bilincine zarar verebilir hatta organlarına zarar verebilir.Şok diyetle yağ gitmez sudan gider vucüdün susuz kalması sonucu hastanelik olursunuz.

Mayısın 27 sine kadar verdiğiniz kilonun iki katını haziranın 15 ine kadar alırsınız bu yöntemle. Sağlığınızı bozacak herhangi bir diyetin burdan tavsiye olarak verilebileceğine inanıyor musunuz?

kilon boyuna göre iyi ama yine de gözüne batıyosa bol su iç, porsiyonu küçült, en az 30 dkka tempolu yürü

En azindan bir ayda ne kadar verebilirim onu sormak istedim ve nasil kilo verebilirim?Basenlerim kalin bacaklarim kalin maesef...o zaten tek sorunum

şok diyet iyi değil sağlığa zararlı haberlerde duyuyoruz

madem öyle istiyorsun bu zamana kadar aklın neredeydi spor yap

1 ayda en fazla 4 kilo verebilirsin.
Daha fazlası zor ve zorlarsan sağlıksız olur.Daha kilolu olanlar 1 haftada daha çok verebilir ama senin kilonda 4 kilo üstü beklemek boş olur.Yürüyüş yapıp bol su içmeni tavsiye ederim.Akşam sekizden sonra bir şey yemezsin,abur cuburu tatlıyı meşrubatı kesersin,rahatça verirsin.

3-4 kilo verilebilir zannediyorum. Ben 7-10 günde gayet sağlıklı bir şekilde 2 kilo vermiştim.

kilon cok normal canım ben 168 olduğum halde dr bana 60 65 ideal dedi senın ki cok normal

boy ve kilonun doğruluğundan emin misin?
çünkü 63 kiloya 1.73 çok ama çok ideal olur, bu durumdaysan kilo vermeye ihtiyaç duymazdın diye düşünüyorum

Saglikli bi sekilde bir ayda verebilecegin en fazla kilo ortalama 6 civari ki bu da sana yeter boyun uzun cunku. Gunluk karbonhidrat alimini en fazla 50 gr sa tutarak istedigini yiyerek yapicaksin bunu. Ben 45 gunde 6.4 kilo verdim ama arada kacamak cok yaptim

Hergun düzenli spor+su silahini kullan,ha birde korse kullanabilirsin

100 kilonun altındaki kadınların 1 ayda iyi bir diyet ve sporla sağlıklı olarak verilebilecekleri miktar maksimum 4 kilo.

Ha 1 ayda 14 kilo da verebilirsiniz yöntemleri var tabi ama bunun sonucunda başınıza gelenler şu anki halinizden çok daha kötü olur.

Verdiğiniz kilo yağdan ziyade kas ve su kaybı şeklinde olacaktır. Su kaybı neticesinde derinin esnekliği azalır ve yatkınsanız çatlaklar oluşur. Tabi selülit için de davetiye çıkarmış olacaksınız.

Ayrıca deriniz o kadar hızlı sıkılaşamayacağından altındaki doku gittiğinde sarkacaktır. Yani sarkık kol altlarına, popoya, bölgesel çalışmadığınız için içi boşalmış göğüslere de merhaba deyin.

Tabi bunlar sadece fiziksel görünüşünüzle ilgili doğabilecek sorunlar, daha ciddi bi sürü şey olabilir. Hem siz Hollywood ünlüsü değilsiniz. Yapacağınız şok diyet size milyon dolarlık bi başrol getirmeyecek. Aptal bi elbiseyle 3 saatliğine dolaşmak uğruna değmez diye düşünüyorum.

boy ve kilonun doğruluğundan emin misin?
çünkü 63 kiloya 1.73 çok ama çok ideal olur, bu durumdaysan kilo vermeye ihtiyaç duymazdın diye düşünüyorum
Etlerim yunusacik sıkılasmaya ihtiyacim var,normalde gecen sene spor yapiyordum bu sene sinavdan dolayi biraktim e haliyle etlerimde kendini birakti..

X