- 16 Kasım 2023
- 854
- 138
- 33
- Konu Sahibi kkforumkimkim
Merhaba 1 aydır adet oluyorum yarın doktor randevum var başına böyle bir şey gelen oldu mu ne dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim basıma ilk defa geldi bu durum geçen ay hsg çektirdim kapalı tüplerimi açtılar sonra tam gününde regl oldum reglim bitti temizlendim 5 gün sonra tekrar regl oldum.. doktora gittim tam kan sayımı enfeksiyon hormonlar her seye baktı bisey cıkmadı hala da reglim.. hsg sonrası düzensizlikler olabilir vs dedi ciddi birşey yokmuş ama doktorum dış gebelik kimyasal gebelik vs şüphelenmişti mutlaka doktora uğraman lazımMerhaba 1 aydır adet oluyorum yarın doktor randevum var başına böyle bir şey gelen oldu mu ne dedi doktor
Peki adet devam ettiği için başka sıkıntı yaşadınız mı halsizlik yorgunluk ya da psikolojik bir sıkıntıcanım benim basıma ilk defa geldi bu durum geçen ay hsg çektirdim kapalı tüplerimi açtılar sonra tam gününde regl oldum reglim bitti temizlendim 5 gün sonra tekrar regl oldum.. doktora gittim tam kan sayımı enfeksiyon hormonlar her seye baktı bisey cıkmadı hala da reglim.. hsg sonrası düzensizlikler olabilir vs dedi ciddi birşey yokmuş ama doktorum dış gebelik kimyasal gebelik vs şüphelenmişti mutlaka doktora uğraman lazım
halsizlik ve yorgunluk yaşadım onun dışında bir sıkıntım yok sıcak basması bidePeki adet devam ettiği için başka sıkıntı yaşadınız mı halsizlik yorgunluk ya da psikolojik bir sıkıntı
Daha yeni aynı dertten muzdariptim. Geçmiyordu. Duphaston verdi günde üç kere beş gün kullandım. Sonra regl oldum toplamda 40-45 gün sürdü ama ilaçtan sonra kendi regl sürem kadar kanama olup kesildi. Şükür düzene girdi. Rahmim kalındı kanama sürecinde ilaçla inceltmiş oldu. İlaç işe yaramasaydı kürtaj olacaktım.Merhaba 1 aydır adet oluyorum yarın doktor randevum var başına böyle bir şey gelen oldu mu ne dedi doktor