Bebek Beslenmesi 1 aylik bebege ihlamur verilir mi??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysnrmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
11
0
36
Herkese mrb.bnm 1 aylikbebegim var ve sıklıkla gaz sancisi oluyor.cani cok yaniyo bebisimin:KK43:( bir arkadasim gunde birkac damla ihlamur vermemi onerdi.sizce bi zarari olurmu.buarada bebegim anne sutu emiyor.yardimci olursaniz sewinirm.yorumlarinizi bekliyorum:)

Ihlamur dokunabilir cnm..öksürük gıcık yapabilir.. Daha çok erken onun için benim kızımı çok kötü tıkamıştı

Ben ihlamur vermedim ama verildiğini duydum.. rezene cayi veriyordum ben.. gaz sancisina iyi geliyor diye.. bir zararı olmamıştı ama faydasını da görmedim..

Ihlamuru bilmiyorum ama benim doktorum günde 2 çay kaşığı rezene verilebileceğini söylemişti gaz için,ben vermedim ama kendim tane rezene anason ve kimyonu karıştırıp hergün içiyorum

1 aylık bebeğe şu bile verilmiyor ıhlamur verilir mi hiç? Vermeyin bence

Harbi kız doğru diyon da canım; devlet hastanelerinde yeni doğan bebeklere ilk gıda olarak şekerli su veriyorlar hiç duydun mu!? Daha hastaneden çıkarken tembihliyorlar gaz problemine rezene verin diye.. sorarsan haberleri yok ama kismetse 2. Dogumumda özellikle belirteceğim benden izinsiz hiçbir şey vermesinler takviye olarak diye.. yirtarim valla bu sefer..

Evet canım bebeğimin gaz sorunu yok çok şükür:)tane rezene tane kimyon ve tane anason,süt için de gayet iyi oluyor:)istersen bir dene bakalım senin bebiş de işe yaratacak mı
Tesekkur ederim:) buarada kaynatmiosun demliyosun sanirim.

X