Teşekkür ederimEvet alabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimEvet alabilirsiniz
Nasil oldu bebek varmi bi düzelme aynimi hala.Merhabalar. 33 günlük bi bebeğim var sabah 6 da uyanıyo taki öğlen 1-2 bazen 4 lere kadae onu uytmak için uğraşıyorum. Emziriyorum emzirdiğim sırada uyuya kalıyor yerine yatırıyorum aradan 2 dakika geçiyor geri uyanıyor artık benimde takatim kalmadı. Nolur yardım edin yapmam gereken birşey varmı ?
Çok şükür daha iyi yine her sabah 6-7 gibi uyanıyor emziriyorum uyuyo bi süre saat 2-3 e kadar uyuyo.. Akşam da zaten 11 ee kadar gaz sancısı olmazsa rahatız olursa akşam 6 dan 11 e kdar uyumuyo gecede uyanmıyo çok şükür...Nasil oldu bebek varmi bi düzelme aynimi hala.
Cnm sakın sallama yerinde uyusun benim kanımca emmek istediği için uyanıyor seni istiyor. Emziğe alıştır rahat edersin. Benimde senin gibiydi yerine yatınca uyanırdı.bemzikle çozum yolu buldum. Midesi bulanabilir cnm zorla bebişini biraz uykuya daldımı memeni çek emzik ver elinle tut alıyor zamnla hep yap o atsın sen ver bende böyle alıştırdım. Tam dalınca atıyo uuuanmıuoMerhabalar. 33 günlük bi bebeğim var sabah 6 da uyanıyo taki öğlen 1-2 bazen 4 lere kadae onu uytmak için uğraşıyorum. Emziriyorum emzirdiğim sırada uyuya kalıyor yerine yatırıyorum aradan 2 dakika geçiyor geri uyanıyor artık benimde takatim kalmadı. Nolur yardım edin yapmam gereken birşey varmı ?
Bebişim 2,5 aylık oldu emzik hala almıyo midesi bulanıyo.. Sallamayada alıştırdım malesefCn
Cnm sakın sallama yerinde uyusun benim kanımca emmek istediği için uyanıyor seni istiyor. Emziğe alıştır rahat edersin. Benimde senin gibiydi yerine yatınca uyanırdı.bemzikle çozum yolu buldum. Midesi bulanabilir cnm zorla bebişini biraz uykuya daldımı memeni çek emzik ver elinle tut alıyor zamnla hep yap o atsın sen ver bende böyle alıştırdım. Tam dalınca atıyo uuuanmıuo
Teşekkür ederimDamaksız sootie emzik denemenizi tavsiye edeerim midesi bulanmaZ
Nereden bulabilirim peki ?Canim hic denedinmi bilmiyorum ama bence en iyi marka NUK silikon uc pekmeze batir ver alisir bende öyle alistirdim aslinda emzige karsiyim fakat gercekten ise yariyo....
Benimki sallanan besikte de uyumuyor...ayak da sevmiyor.emzik de almıyor...saatlerdir uğraşıyorum pisikten mi huyu mu böyle anlamadimMerhaba cnm, benim bebegim 6. Aya girdi. Bebegin doyduguna eminsen gazi olabilir. Gazi olan bebek sallanarak uyumak ister. Benim bebegimde oyleydi. Devamli salliyordum . Birakinca uyaniyordu. 2. Ay bitimi otomatik besik aldim . Keske daha once alsaydim. Gunduz yatmadi besiginde . Gunduz ayagimda salliyordum. Gece otomatik besikte.