• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık bebeğimin boyu ve kilosu

annelikgunluk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
1
0
1
Kızlar merhaba şuan 25 günlük bebeğim var 3 kg 800 gr boyu 52 cm doğdu bugün sağlık ocağına gittik boyunu 58 cm ölçtü kg de 5 kg ölçtü bana biraz fazla geldi açıkçası bir sıkıntı olur mu diye endişelendim bide kafasındaki bıngıldağına baktı biraz küçük dedi ama baş çevresinin ölçümü 36,5 çok üzülüyorum bebeğimle bir sıkıntı olacak diye ikinci topuk kanını verdik ilk verdiğimizi değeri yüksek çıkmış kafam allak bullak var mı benim durumumda olan

Kızlar merhaba şuan 25 günlük bebeğim var 3 kg 800 gr boyu 52 cm doğdu bugün sağlık ocağına gittik boyunu 58 cm ölçtü kg de 5 kg ölçtü bana biraz fazla geldi açıkçası bir sıkıntı olur mu diye endişelendim bide kafasındaki bıngıldağına baktı biraz küçük dedi ama baş çevresinin ölçümü 36,5 çok üzülüyorum bebeğimle bir sıkıntı olacak diye ikinci topuk kanını verdik ilk verdiğimizi değeri yüksek çıkmış kafam allak bullak var mı benim durumumda olan
Benim bebegimde yüksek kg ile doğdu ve ilk 3 ay hep bir buçuk kg aldı kafa çevresi boyuna ve kilosuna göre bir tık küçük gibi sanki ama doktorlar daha iyi bilir tabi ki çokta bir küçüklük yok eğer doğduğundan beri 1- 2 cm büyümüşse sıkıntı olacağını düşünmüyorum topuk kanında yüksek çıkan değer ne çok mu yüksek çıkmış hangi hastalıktan supheleniyorlar birsey demediler mi

Boyunu bilmemde kilosu normal. İlk aylar genelde 1 1.5 kilo alıyorlar. Bende 12 eylül doğum yaptım bakalım bizimki kaç kilo olmuş

Merhaba benim bebeğimde ilk ay 7 cm uzamıştı ve 1 kilo almıştı. Doktor normalde 3-4 cm uzama bekleriz sizinki güzel uzamış dedi beğendi bu durumu. Şuan 6 aylık 70 cm. 6 aylık kız bebek boy standardının en üst sınırında. Doktorumuz çok güzel gelişti maşallah dedi. Yani bir sorun yok sizin içinde :)

Back
X