Canm ben doktoruma sordum 26"derece olsun dedi evin ısısıMerhaba arkadaslar..
1 aylik erkek bir bebegim var. Haliyle simdilik yanimizda yatiyor. Odamiz kuzeyde oldugu icin biraz soguk. Kimisi odayi isit diyor kimi birak oyle alissin diyor.
Ben yatmadan odanin sogunu kiriyorum bebegimi oyle yatiriyorum. Yarim belek yapip uzerine polar battaniyesini ortuyorum..
Siklikla kalkip kontrol ediyorum ama kafami cok karistirdilar..
Sizin onerileriniz nedir? Yardimci olur musunuz
Her kafadan ayrı ses çıkacaktır .Siz kendi yolunuzu bulun. Bana da doktorumuz gün içinde evin ısısı 22derece olsun,gece de 19 derece yeterli demişti.Banyo yaptırma zamanında 25 derece olmalı demişti.Kızım 21 aylık ve bu şekilde devam ettim.Hiç çok kalın giydirmedim yün yelek,hırka patik kullanmadım.Her akşam yıkıyorum doğduğundan beri.Gece rahat etmek için uyku tulumu kullan çok faydasını gördüm.Üzeri açıldı derdi yokMerhaba arkadaslar..
1 aylik erkek bir bebegim var. Haliyle simdilik yanimizda yatiyor. Odamiz kuzeyde oldugu icin biraz soguk. Kimisi odayi isit diyor kimi birak oyle alissin diyor.
Ben yatmadan odanin sogunu kiriyorum bebegimi oyle yatiriyorum. Yarim belek yapip uzerine polar battaniyesini ortuyorum..
Siklikla kalkip kontrol ediyorum ama kafami cok karistirdilar..
Sizin onerileriniz nedir? Yardimci olur musunuz
Tabi ki ısıtın ideal oda osısı 25 derecedir.küçücük bebek o yetişkin bir insan kadar yağ dokuları oluşmadığı için hemen üşür.yok eğer biz eskimoyuz genetik olarak yağ dokumuz fazla diyorsanız bilemem.şaka Bi tarafa o söyleyenlerin çocukları bebekken kim bilir kaç antibiyotik kullanmıştır.siz bebeğinizi koruyun mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?