1 aylik bebegin gece uykusu icin oda isisi?

Babyboo

Hayat bazen cok fiççiçu fiççiçu
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
9
6
16
40
Merhaba arkadaslar..
1 aylik erkek bir bebegim var. Haliyle simdilik yanimizda yatiyor. Odamiz kuzeyde oldugu icin biraz soguk. Kimisi odayi isit diyor kimi birak oyle alissin diyor.
Ben yatmadan odanin sogunu kiriyorum bebegimi oyle yatiriyorum. Yarim belek yapip uzerine polar battaniyesini ortuyorum..
Siklikla kalkip kontrol ediyorum ama kafami cok karistirdilar..
Sizin onerileriniz nedir? Yardimci olur musunuz

Tabi ki ısıtın ideal oda osısı 25 derecedir.küçücük bebek o yetişkin bir insan kadar yağ dokuları oluşmadığı için hemen üşür.yok eğer biz eskimoyuz genetik olarak yağ dokumuz fazla diyorsanız bilemem.şaka Bi tarafa o söyleyenlerin çocukları bebekken kim bilir kaç antibiyotik kullanmıştır.siz bebeğinizi koruyun mutlaka.

Merhaba arkadaslar..
1 aylik erkek bir bebegim var. Haliyle simdilik yanimizda yatiyor. Odamiz kuzeyde oldugu icin biraz soguk. Kimisi odayi isit diyor kimi birak oyle alissin diyor.
Ben yatmadan odanin sogunu kiriyorum bebegimi oyle yatiriyorum. Yarim belek yapip uzerine polar battaniyesini ortuyorum..
Canm ben doktoruma sordum 26"derece olsun dedi evin ısısı

Merhaba arkadaslar..
Her kafadan ayrı ses çıkacaktır .Siz kendi yolunuzu bulun. Bana da doktorumuz gün içinde evin ısısı 22derece olsun,gece de 19 derece yeterli demişti.Banyo yaptırma zamanında 25 derece olmalı demişti.Kızım 21 aylık ve bu şekilde devam ettim.Hiç çok kalın giydirmedim yün yelek,hırka patik kullanmadım.Her akşam yıkıyorum doğduğundan beri.Gece rahat etmek için uyku tulumu kullan çok faydasını gördüm.Üzeri açıldı derdi yok

Tabi ki ısıtın ideal oda osısı 25 derecedir.küçücük bebek o yetişkin bir insan kadar yağ dokuları oluşmadığı için hemen üşür.yok eğer biz eskimoyuz genetik olarak yağ dokumuz fazla diyorsanız bilemem.şaka Bi tarafa o söyleyenlerin çocukları bebekken kim bilir kaç antibiyotik kullanmıştır.siz bebeğinizi koruyun mutlaka.

aynen katılıyorum size

25 DERECEE cok arkadaslar naptiniz, cocugu mu catlatiyorsunuz???
Tipik turkiye usulu seyler bunlar, ondan sonra cocugun cigerleri 1 soguk havayi gorunce hemen astim olur bronsit olur.

Ben kizimda 20 - 22 derece arasi tuttum evin isisini.

sicak hava burun icinde iyi bir sey degil, burunu cok kurutur !

benım kızım çok terliyor ve üstünü çok açıyor diye dr sormuştum oda ısısı kaç olmalı diye bu arada odasına ufo çalışıyor tabii ,

dr bana oda ısısı 15 olsun dedi yani hiç soba yakmıyacam yani dedim evet yakma , sen sözümü dinle dedi ,

ve ben o gece kapattım sobasını ,

demem o ki çok fazla ısıtma odayı

sizin icin ideal isi bebek icin idealdir kendi giyindiginiz kat kadar kiyafet bebek icin idealdir usudugunu burnunun soguk olmasindan anlayabilirsiniz uyudugunuz oda serin olmali astim doktorlari bangir bangir bunu soyluyor serin yerde yatirin tulumunu giydirin cocugun bronşlari rahatlasin kalorifer sicagi puf gereksiz 20-22 derecede yatan bebege atlet ve uzun kol zibin yeterlidir bebegindende anlayabilirsin gece uykusunda bebegin normal sartlarda terlememesi gerekli terliyosa isiyi dusurmelisin yada kiyafetini azaltmalisin zaten 1 aylik bebek zirt zirt emiyordur enerji harcayip daha cok isinip terler

Ben kışi 22 derecenin altına düşürmeden geçirdim ve hiç hasta olmadi bebisim

Back
X