• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık burnum (fotoğraflı)

balkizinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
49
15
88
39
Merhaba, burun ameliyatımın 1. Ayına girdim. Önden yüzüme çok alışamadım ama sabırla bekliyorum. Üst kısımda aşırı ödem var ödem giderici her şeyi denedim bana mısın demiyor. Acaba şekli mi böyle ben mi ödem sanıyorum anlayamadım. Eski kemerli görüntü hafif bir incelik veriyordu şimdi kemer gidince burun sanki yassılaştı. Öncesi ve sonrası olarak gönderdim. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz çok kıymetli

Eklentiler

• IMG_0686.webp
    IMG_0686.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 334
  • IMG_0656.webp
    IMG_0656.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 308
  • IMG_0665.webp
    IMG_0665.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 314
  • IMG_0784.webp
    IMG_0784.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 334
Merhabalar birinci ay değerlendirmek için çok erken ama başarılı bir sonuç olmuş gibi görünüyor resimlerden. Maalesef beklemek gerekiyor tam değerlendirme yapmak için

Merhabalar birinci ay değerlendirmek için çok erken ama başarılı bir sonuç olmuş gibi görünüyor resimlerden. Maalesef beklemek gerekiyor tam değerlendirme yapmak için
Teşekkür ederim sabırla bekliyorum şükürler olsun rahat nefes alabiliyorum umarım şekil yönünden de sıkıntı yaşamam. Çok fazla oyulan, kalkık, küçük barbie burun istemedim zaten hiçbir zaman. Herkesin gönlüne göre olsun inşallah 🙏

Durum güncelleme yapmak istedim şuan 40. Günümdeyim yüzüme çok alışamadığım için işe giderken bant takarak ödemlerimi indirmeye çalışıyorum

Eklentiler

• IMG_1090.webp
    IMG_1090.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 241
Merhaba burnunuzun kenarlarında şişme oldu mu? Bantlamayı doktor mu önerdi?
Merhaba evet doktor ödemin dağılması için önerdi. Kenardaki şişme derken üst kısmın sağ ve sol kenarından bahsediyorsanız evet çok şişti sert gibi ama ödem olduğunu söyledi doktorum orada çok çalıştığı için normal olduğunu söyledi. Eğer sizde de böyle bir durum varsa bence endişelenmeyin içinizi ferah tutun ☺️

Merhaba, burun ameliyatımın 1. Ayına girdim. Önden yüzüme çok alışamadım ama sabırla bekliyorum. Üst kısımda aşırı ödem var ödem giderici her şeyi denedim bana mısın demiyor. Acaba şekli mi böyle ben mi ödem sanıyorum anlayamadım. Eski kemerli görüntü hafif bir incelik veriyordu şimdi kemer gidince burun sanki yassılaştı. Öncesi ve sonrası olarak gönderdim. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz çok kıymetli
merhaba çok iyi görünüyor, acaba hangi doktora yaptınız

Burnun fındık gibi olmuş.yapan doktorun ellerine sağlık .ben de 3 sene önce burun ameliyatı oldum halen yeni oturuyor. Zamanla ödemin gidecek bol su iç burnun çok güzel olmuş . Sumak suyu içebilirsin ödemi çabuk atıyor

Durum güncelleme yapmak istedim şuan 40. Günümdeyim yüzüme çok alışamadığım için işe giderken bant takarak ödemlerimi indirmeye çalışıyorum
Doktor bant takın dedi mi ? Yapmayın eğer ki size onermediyse. 1.aya göre sonuç muhteşem bence bir burun istediğinden beklenen bir sonuç ne ucu düşük ne kemer kalmış. Önden yassı duruyor konusuna gelirsek o eski incelik ameliyattan sonra gidiyor çoğu burunda bu böyledir maalesef

Doktor bant takın dedi mi ? Yapmayın eğer ki size onermediyse. 1.aya göre sonuç muhteşem bence bir burun istediğinden beklenen bir sonuç ne ucu düşük ne kemer kalmış. Önden yassı duruyor konusuna gelirsek o eski incelik ameliyattan sonra gidiyor çoğu burunda bu böyledir maalesef
Doktorum kalın derili olduğum için önerdiğini söyledi ancak bazen ben de korkuyorum bayramdan sonra kontrole gittiğimde belli olacak. Çok teşekkür ederim ☺️

Back
X