- Konu Sahibi balkizinannesi
Merhaba bana da dr nuzun ismini özelden atar mısınız. Burnunuz doğal güzel olmuş, nefes problemi de yoksa çok iyi, merak ettim dr unuzu.Merhaba teşekkürler doktorumu paylaşayım sizinle özelden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bana da dr nuzun ismini özelden atar mısınız. Burnunuz doğal güzel olmuş, nefes problemi de yoksa çok iyi, merak ettim dr unuzu.Merhaba teşekkürler doktorumu paylaşayım sizinle özelden![]()
Bende kalın deriliyim ilk ay gece gündüz sürekli bant vardı burnumdaDoktorum kalın derili olduğum için önerdiğini söyledi ancak bazen ben de korkuyorum bayramdan sonra kontrole gittiğimde belli olacak. Çok teşekkür ederim![]()
Ben de aparatı takmaya devam ediyorum doktorum 3 aylık kontrolde bakacağını söyledi. Şuan iki aylık oldu i. Bantlamayı da bıraktım ama eskisinden daha şiş gibi geliyor. Ama dışarıdan görenler şişlerin daha azaldığını söylüyor. Doktoruma sorup belki ben dengede bantlamaya devam edebilirim.Bende kalın deriliyim ilk ay gece gündüz sürekli bant vardı burnumda
Doktor 1.aydan sonra sadece geceleri bantlama yap ve 3 ay boyunca devam et dedi şuan 3 aylık burnum ve gece bandına devam ediyorum son 1 ayım kaldı bitmesine. Bide geceleri Burun şekillendirici aparatı da takıyorum onu takınca genişliyor iyice ama doktorun dediğine uymak zorundayım
Siz aparatı ne kadar süre taktınız ve şuan gece bandı yapmıyor musunuz? Önden yayvan duruyor hala burnum ama ödemdendir inşallah diye bekliyorum
Ben de aparatı takmaya devam ediyorum doktorum 3 aylık kontrolde bakacağını söyledi. Şuan iki aylık oldu i. Bantlamayı da bıraktım ama eskisinden daha şiş gibi geliyor. Ama dışarıdan görenler şişlerin daha azaldığını söylüyor. Doktoruma sorup belki ben dengede bantlamaya devam edebilirim.
Ben de aparatı takmaya devam ediyorum doktorum 3 aylık kontrolde bakacağını söyledi. Şuan iki aylık oldu i. Bantlamayı da bıraktım ama eskisinden daha şiş gibi geliyor. Ama dışarıdan görenler şişlerin daha azaldığını söylüyor. Doktoruma sorup belki ben dengede bantlamaya devam edebilirim.
Bant önerdiğini söyledi aslında ama artık takmasan da olur dedi yani takmasam da olumsuz bir durum olmayacağını söyledi ben de çıkarması zor oluyor diye bıraktım. Son halini fotoğraflı ekliyorum. 2,5 Aydan selam olsunBen hiç kontrole gitmedim doktor çağırmadı resimlerimi yolladım uzaktan hep o şekilde baktı...
Bana 3 ay boyunca gece bandı+aparat uygula demişti hala devam ediyorum temmuz sonlarında bantlama tamamen bitiyor çok şükür
Her gece bantlayıp yatıyorum sabaha sökmek biraz zor oluyor ama alıştım:)
Size gece banyo söylemedi mi? Her doktor farklı demekki
İlla ki güzel olacaktır ama şuan yorum için erken. Ben 10 sene önce yaptırmıştım hiç güzel yapamadı doktor. İkinci defa yapmak için fazla para isteyince vazgeçtim. Doktoru çok iyi seçmek gerekMerhaba, burun ameliyatımın 1. Ayına girdim. Önden yüzüme çok alışamadım ama sabırla bekliyorum. Üst kısımda aşırı ödem var ödem giderici her şeyi denedim bana mısın demiyor. Acaba şekli mi böyle ben mi ödem sanıyorum anlayamadım. Eski kemerli görüntü hafif bir incelik veriyordu şimdi kemer gidince burun sanki yassılaştı. Öncesi ve sonrası olarak gönderdim. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz çok kıymetli
Merhaba özelden yazıyorumMerhaba doktorunuzu öğrenebilir miyim
Gece bandını tam olarak kaç aylıkken bıraktınız? maşallah güzel olmuş yüzünüze yakışmışBant önerdiğini söyledi aslında ama artık takmasan da olur dedi yani takmasam da olumsuz bir durum olmayacağını söyledi ben de çıkarması zor oluyor diye bıraktım. Son halini fotoğraflı ekliyorum. 2,5 Aydan selam olsun![]()
2 ay kullanıp bıraktım haftaya kontrole gidince soracağım kalın deride bant öneriyoruz dedi doktorum aslında ama Nostril, bant, masaj,vitaminler, çaylar… iki çocuk ve yoğun iş temposu da eklenin e süreç beni psikolojik olarak yorduğu için açıkçası akışına bıraktım. Sizin de yeniyse normal çünkü sabah kalkınca benim de hala top gibi ve sol tarafı şiş duruyorGece bandını tam olarak kaç aylıkken bıraktınız? maşallah güzel olmuş yüzünüze yakışmış
Benim hala şiş yanlar ve önü top gibi bi değişik duruyor
2 ay kullanıp bıraktım haftaya kontrole gidince soracağım kalın deride bant öneriyoruz dedi doktorum aslında ama Nostril, bant, masaj,vitaminler, çaylar… iki çocuk ve yoğun iş temposu da eklenin e süreç beni psikolojik olarak yorduğu için açıkçası akışına bıraktım. Sizin de yeniyse normal çünkü sabah kalkınca benim de hala top gibi ve sol tarafı şiş duruyor
Ben de Bromelain ve Quercetin kullandım çok etkisini gördüm ikisinin ama bittikten sonra ödemim zorlaştı gibi hissediyorum yeniden başlamayı düşünüyorum. demire de başlamam gerekiyor. Siz çok iyi düzenli kullanmışsınız Nostrili. Ben kaybettim birkaç gündür kullanamıyorumHaklısınız sizin için çok daha zordur
Bende 1 çocuk var ona rağmen ben bile çok zorlandım
Ekstradan bide çalışıyormuşsunuz Allah yardımcınız olsun
Ben şuan hastanede olduğum için bu gece bant ve nostrili takamadım evden almayı unutmuşum neyse 1 günden bişey olmaz herhalde:)
Ben yaklaşık 3 aydır kullandım zaten bu ayın 18'inde bırakacağım
Doktor beni ameliyat olduğumdan beri hiç kontrole çağırmadı ama uzaktan takip etti resimler videolar attım hep
Eğer gerek duyarsam çağırırım demişti
4 ay önce ameliyat oldum
Siz hangi vitaminleri kullandınız?
Ben ilk zamanlar sadece ananas kapsülü kullanmıştım
Rutin kullandığım birkaç vitamin var omega 3 ve d vitamini gibi onun dışında bişey kullanmıyorum
Masaja yeni yeni başladım doktora ben sorunca yapabilirsiniz dedi
O şişlikler bende de var bir taraf yoğun öbür tarafta daha az
Kalın ciltli olmanın dezavantajı
İnşallah ilerde istediğimiz şekli bulur
Ödem 1 yılı buluyor benim öyle olmuştu kalın deriliydim masaj yapın doktor göstermiştir ben değil ama kardeşim 1 ay boyunca bant takmıştı oda ii geliyordu ödeme doktor tavsiye etmusfiMerhaba, burun ameliyatımın 1. Ayına girdim. Önden yüzüme çok alışamadım ama sabırla bekliyorum. Üst kısımda aşırı ödem var ödem giderici her şeyi denedim bana mısın demiyor. Acaba şekli mi böyle ben mi ödem sanıyorum anlayamadım. Eski kemerli görüntü hafif bir incelik veriyordu şimdi kemer gidince burun sanki yassılaştı. Öncesi ve sonrası olarak gönderdim. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz çok kıymetli
İnşallah..bende tek bromelain kullandımBen de Bromelain ve Quercetin kullandım çok etkisini gördüm ikisinin ama bittikten sonra ödemim zorlaştı gibi hissediyorum yeniden başlamayı düşünüyorum. demire de başlamam gerekiyor. Siz çok iyi düzenli kullanmışsınız Nostrili. Ben kaybettim birkaç gündür kullanamıyorumsipariş verdim yeniden bekliyorum umarım bu süreçte bir şey olmaz. Sonucu güzel olur inşallah herkes mutlu olur sabretmeye devam