1 aylık burnum yardım

yani sonradan mı parça koydu? ayrıca mesaj atmak istedim fakat 50 mesaj olmadığı için atamadım doktor ismini burası sıkıntı olursa özelden yazmanızı rica edebilir miyim?gerçekten çok hoşuma gitti burnunuz

evet canım sonradan bir parça koydu burnuma oda sürekli masajla vücutla birleşecek bir şey dedi arada çöküyor filan ama masajla düzeliyor doktorum kayseri memorial hastanesi doc dr teoman eskitaşçioğlu:) yeni bur konu açıyorum 33 günlük halime bakmak istersen bakabilirsin:) çok tşk ederim bu arada moralimi yükselttin:)

burnumda canım parça koyduğu için parça ile kıkırdaklar birleşiyor sanırım o yüzden doktorum olacak hazır ol demişti zaten:)

dokturuma gittim bugün dedim böyle böyle burda kemer gibi bişey var ele gelio yakından bakınca da belli zaten..pimpirikliyim ya :)))
Allahtan doktor bir sıkıntı yok 6 aya kadar her gün değişir dedi bir sıkıntı yok dedi :)
mutlumuyum eh biraz hala içim de ya oturduğunda da kemer kalırsa tedirginliği var..

dokturuma gittim bugün dedim böyle böyle burda kemer gibi bişey var ele gelio yakından bakınca da belli zaten..pimpirikliyim ya :)))
Allahtan doktor bir sıkıntı yok 6 aya kadar her gün değişir dedi bir sıkıntı yok dedi :)
mutlumuyum eh biraz hala içim de ya oturduğunda da kemer kalırsa tedirginliği var..[/QU
teyteyna doktor sana masaj verdi mi bak bana parça koydu ya orda böyle kabalık var elime geliyor oraya günde 4 kere 30 sn basıyorum öyle dedi bana tabi diğer masajlarıda yapıyorum öyle yapınca eriyor sanki azalıyor sertlik. kafana takma bence kötü düşünüp kendini üzme evrene pozitif enerji yolla:) ki olumlu olsun

mutlumuyum eh biraz hala içim de ya oturduğunda da kemer kalırsa tedirginliği var..

Teyteynacım senden gelecek haberi dört gözle bekliyordum. İnan, yürekten söylüyorum senin adına çok çok sevindim. İnşallah zamanla istediğin şekle kavuşur. Ancak kendi adıma söyleyeyim ki ben o kadar ümitli değilim. Çünkü ele gelen, yumuşak doku ya da kıkırdak değil ki. Yine kendi adıma konuşuyorum, orada kemik olduğu bariz olan bir çıkıntı var. Bu nasıl kendi kendine düzleşecek ki? Umarım seninki de benim ki de, doktorunun dediği gibi zamanla şekle kavuşur da, bu yazıları okuyup tebessüm ederiz...

Arkadaşlar benimde 18 ay oldu ameliyat olalı. En ufak bir çıkıntıyı pürüzü dert etmemelisiniz. Önceki halini düşünün şuanki halinize bakın ve şükredin derim! Estetik operasyonlar insanoğlunun doğası gereği hep fazlası istendikçe beğenilmez. Pürüzler ele gelebilir bu gayet normal. Her insanın vücut yapısı iyileşmesi ve etkisi aynı değildir. Benim bir yılı geçmesine rağmen hala ödemlerim mevcut. Ha şunu da söylemeden geçmeyim, hastaya saygısı olan hekim hoyrat çalışmadan fazla işlem uygulamadan ameliyatı gerçekleştirmeli. Bence eski halinizi ve yeni halinizi karşılaştırın ve ona göre memnuniyet sağlayın:27:

Eki Görüntüle 815087

merhaba kızlar belki resimde pek belli değil ama hafiften bir çıkıntım var.daha henüz 1 ayılık ameliyatlıyım.acaba burun ucu şiş olduğu için mi böyle.sizlerin de olmuşmuydu..
resim kalitesi için üzgünüm ancak bunu yapabildim...

benimde 32 gün oldu .doktoruna danış bencede

cevap için çok teşekkür ederim.resmi bilerek böyle yaptım çünkü profilden bakınca pek anlaşılmadı.işin kötü tarafı baş parmağımı burnum üstünden aşağıya doğru gezdirdiğimde orada bir kemik olduğunu anlıyorum.normal mi değil mi bilmiyorum çıldırıcam.p.tesi doktoruma gidicem ama içim içimi yiyor.
benimde 1.5 ay oldu sanki çok minik bendede var bu çıkıntı,dr eliyle kontrol etti hayır dümdüz ele bişi gelmiyor ve endişe için çok erken zamanla oturacak dedi bende bekliyorum...ama çok belli değil seninkide telaşlanma bence...

Teyteynacım senden gelecek haberi dört gözle bekliyordum. İnan, yürekten söylüyorum senin adına çok çok sevindim. İnşallah zamanla istediğin şekle kavuşur. Ancak kendi adıma söyleyeyim ki ben o kadar ümitli değilim. Çünkü ele gelen, yumuşak doku ya da kıkırdak değil ki. Yine kendi adıma konuşuyorum, orada kemik olduğu bariz olan bir çıkıntı var. Bu nasıl kendi kendine düzleşecek ki? Umarım seninki de benim ki de, doktorunun dediği gibi zamanla şekle kavuşur da, bu yazıları okuyup tebessüm ederiz...

comfort çok teşekkür ederim ilgin için...düşünülmek ne hoş.doktorum bir sorun yok dedi ama ne bileyim işte onca zahmet çektik ister ister pimpirikleniyorsun.
aslında benim de senin dediğin gibi yumuşak bir doku değil o çıkıntı bildiğin kemik doktorum epey bastırdı yanlardan üsten bi sıkıntı yok dedi bakalım gün gösterecek..

benimde 1.5 ay oldu sanki çok minik bendede var bu çıkıntı,dr eliyle kontrol etti hayır dümdüz ele bişi gelmiyor ve endişe için çok erken zamanla oturacak dedi bende bekliyorum...ama çok belli değil seninkide telaşlanma bence...

inşallah canım ya inşallah.. ele bişey gelio işte benim kinde ama doktoruma güvenmek zorundayım.

Arkadaşlar benimde 18 ay oldu ameliyat olalı. En ufak bir çıkıntıyı pürüzü dert etmemelisiniz. Önceki halini düşünün şuanki halinize bakın ve şükredin derim! Estetik operasyonlar insanoğlunun doğası gereği hep fazlası istendikçe beğenilmez. Pürüzler ele gelebilir bu gayet normal. Her insanın vücut yapısı iyileşmesi ve etkisi aynı değildir. Benim bir yılı geçmesine rağmen hala ödemlerim mevcut. Ha şunu da söylemeden geçmeyim, hastaya saygısı olan hekim hoyrat çalışmadan fazla işlem uygulamadan ameliyatı gerçekleştirmeli. Bence eski halinizi ve yeni halinizi karşılaştırın ve ona göre memnuniyet sağlayın:27:

evet haklısınız doktorum da aynısını söyledi her hafta değişik olur burnun oturana kadar dedi ancak ele kemik gelince bildiğin aşağıya doğru parmağımla bakınca eskisi gibi ..moralim o yüzden bozuk.
arkadaşlar burada böylede olur şöylede olur diye bilgi verseler aslında bizlerde rahatlamış oluruz..
tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
mesela benim de vardı ama sonra oturunca geçti diyeni okumadım :(

mutlumuyum eh biraz hala içim de ya oturduğunda da kemer kalırsa tedirginliği var..[/QU
teyteyna doktor sana masaj verdi mi bak bana parça koydu ya orda böyle kabalık var elime geliyor oraya günde 4 kere 30 sn basıyorum öyle dedi bana tabi diğer masajlarıda yapıyorum öyle yapınca eriyor sanki azalıyor sertlik. kafana takma bence kötü düşünüp kendini üzme evrene pozitif enerji yolla:) ki olumlu olsun

inşallah dediğin gibi düzelir canım benim...masaj vermedi ? nedeninide bilmiyorum ..

Ben Çamlıca Alman Hastanesinde oldum ameliyatımı ve doktorumdan fazlasıyla memnun kaldım sağolsun. Benim 18 ay geçmesine rağmen dokunduğumda pürüzler elime geliyor. Doktoruma danıştığımda cildimin ince olmasından dolayı dolguları hissediyormuşum. Evet benim cildim aşırı ince ve en ufak kaşımada ödemler oluşabiliyor cildimde. Eğer açık ameliyat olduysanız, açık ameliyat kapalı ameliyata nazaran daha geç iyileşir. Benim hala burun ucumda hissiyat az. Zaman geçtikçe iyileşecek:21:

Back
X