1 aylık burnummm..Eski ve Yeni ( Albüm Herkese Açıktır )

kendi burnunuda çok beğendim.. ameliyatının başarılı geçtiği belli güzel olmuş.. yeni burnunla birlikte hayırlı ömürler diliyorum..

ya klızlar nereden nasıl bakılıyor albüme bulamadım öncesi ve sonrasına bende bakmak istiyorum sinemcim bi türlü albümünü göremedim ya yeni üyeyim acemiliğime verin
bide doktora gidince nasıl olacağını bilgisayradan gösteriyolarmı ankarada gidip danışabileceğim bi yer bilen varmı yardımcı olursanız çooooooook sevinirim sevgiler

ya klızlar nereden nasıl bakılıyor albüme bulamadım öncesi ve sonrasına bende bakmak istiyorum sinemcim bi türlü albümünü göremedim ya yeni üyeyim acemiliğime verin
bide doktora gidince nasıl olacağını bilgisayradan gösteriyolarmı ankarada gidip danışabileceğim bi yer bilen varmı yardımcı olursanız çooooooook sevinirim sevgiler

canım profil ismime tıklıyorsun.. orada profil bilgileri var..ordan istatistiğe tıklıyacaksn..albüm göstere tık.. olay tamam :)

Ayrıca doktora gidince burnunun fotoğrafnı çekip tasarm yapılıyor..Burnunun nasıl olacağını görebileceksn yani canım.. Ankara hakkında hiçbr blgm yok..

Back
X