1 aylık burnummm..Eski ve Yeni ( Albüm Herkese Açıktır )

Sinemcim bende rizedeyim burun estetiği olmak istiyorum senin fotoğraflarını gördüm çok güzel olmuş, Mustafa Çapar hakkında bana biraz bilgi verebilrimisn başka olanlarla da görüştünmü yani herkesinki iyi olmaz belki, açıkçası çok korkuyorum yani daha kötü bişe olursa diye..
birde kaç gün kaldın trabzonda yatırdılarmı yada aynı gün çıktınmı, sürekli kontrole gidiyormusn bilgi verirsen çok sewinirim şimdiden tşkrler..

sinem girmiyorsun sanırım, sana nasıl ulaşabilrim yeni üye olduğum için sana özel msj da yazamıyorum acil bilgi almak istiyorum senden çünkü.. msn adresini falan msj atsan bana olurmu acaba CADIARZU:bbo:

Önden nasıl duruyor bilmiyorum ama yandan çok doğal ve güzel duruyor, hatta yandan bu zamana kadar en çok beğendiğim burun olduğunu söyleyebilirim, ah bir de resimleri çevirip koysaymışın :)))))

sinem girmiyorsun sanırım, sana nasıl ulaşabilrim yeni üye olduğum için sana özel msj da yazamıyorum acil bilgi almak istiyorum senden çünkü.. msn adresini falan msj atsan bana olurmu acaba CADIARZU:bbo:

Bende özel mesaj atamıyorum.. mesaj sayımız az olduğundanmış.. :)
Ben doktormdan çok memnunum.. kontrole falan hiç gitmedim.. özel muaynehanesi var ÇAPAR estetik adında..Klinik tranzonda.. Randevu falan da almadım çünkü tesadüfen hastası yoktu..Siz bir arayıp randevu alın derim yinede..Gittim direk ameliyata girdim..Özel numarasını veriym bir görüşün isterseniz :) 542 485 40 40.. Sormak istedğn bşka bişey vrsa sorablrsn cnm..

walla forumda gordugum en guzel ve dogal burun sizinki olmus.

ayrica albumunuzu herkese actiginiz da iyi olmus.

çok güzel olmuş ewet süper bence de, en yakın zamanda gidicem trabzona, inşallah benimki de seninki gibi güzel olur canım bana şans dile :)

Lilyumcuk bol şans..dua edicem canım :))
Ben doktoruma gerçekten çok güveniyorum kızlar.. İngiltere ve amerikada uzun seneli görev yapmış.. Gerçekten tecrübesini konuşturuyor..
Doktorum Mustafa ÇAPAR..Hastanede olmadım.. Trabzonda özel kliniği var..ÇAPAR estetik adında.. Aaa özel pahalı olr demeyin.. Hastane daha pahalı çünkü hastanede verilen hizmettn arca bir para alıyorlar :)) Sonuç ne olur diye korkmayın.. Emin ellerde olacaksnz çnkü :))

Back
X