- 4 Haziran 2017
- 25
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi haziraaansever06
-
Tesekkur ederim insallah begeniceginiz size yakisan bi burnunuz olur gecmis olsun simdiden.Ben bu halinizi bile cok begendim gule gule kullanin bende cuma gunu amalyat oluyorum.
Canım senin 1 aylık şiş ve top dediğin burnun benim 2 aylık burnumdan cok daha kibar
Sislikler Indikce burun ucum dusermi peki ben dusmesini istemiyorumda bilerek kalkik istemedim .ve burnumun uc kismi sisik oldugu icin dusuk duruyo doktor sislik indikce kalkicak dedi ama bilemedimCanım senin 1 aylık şiş ve top dediğin burnun benim 2 aylık burnumdan cok daha kibarmerak etme yavas yavas yumusuyor :)
Canim tesekkur ederim bu arada yorumun icin:)Canım senin 1 aylık şiş ve top dediğin burnun benim 2 aylık burnumdan cok daha kibarmerak etme yavas yavas yumusuyor :)
Evet masaj verdi ve derim ince 6 ay sonrada kontrolum var onun disinda bisey demedi doktorumMasaj verdi mi doktorunuz ?
Bir de burun deriniz kalın mı ince mi ?
Benim de burnum 4. haftasında, hala ucu şiş biraz. Gayet güzel görünüyor burnunuz, birkaç aya iner ve yüzünüze oturur bence.Iyi gunler kizlar..
Bi sorum olcak tecrubeli arkadaslara . Oncelikle ben bir ay once ameliyat oldum ve ilk bandajlar ciktiginda baya sisti burrnum sırt kisminin sisligi indi ama burun ucum hala top ve buyuk . Eski burnumun ucu bile daha kucuktu ve kikirdak alinmisti yani burnumun ucunda operasyon oldu.benim gibi bu durumu yasayanlar ne kadar surede indi bu uctaki sislik .simdiden tesekkur ederim
Çok teşekkür ederim şimdiden yeni burnunuzun keyfini çıkarın dua edin bana cuma günü....Tesekkur ederim insallah begeniceginiz size yakisan bi burnunuz olur gecmis olsun simdiden.
Siz kime ameliyat oluyorsunuzÇok teşekkür ederim şimdiden yeni burnunuzun keyfini çıkarın dua edin bana cuma günü....
Ankara muhitdin Eski yeSiz kime ameliyat oluyorsunuz
ince deri ise sizin daha çabuk iner ödemleriniz .Evet masaj verdi ve derim ince 6 ay sonrada kontrolum var onun disinda bisey demedi doktorum
Merhaba burnunuzun son hali nasıl acaba.Iyi gunler kizlar..
Bi sorum olcak tecrubeli arkadaslara . Oncelikle ben bir ay once ameliyat oldum ve ilk bandajlar ciktiginda baya sisti burrnum sırt kisminin sisligi indi ama burun ucum hala top ve buyuk . Eski burnumun ucu bile daha kucuktu ve kikirdak alinmisti yani burnumun ucunda operasyon oldu.benim gibi bu durumu yasayanlar ne kadar surede indi bu uctaki sislik .simdiden tesekkur ederim
6 ayda anca kendine geliyo burun ama kotu bsy yok benceIyi gunler kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?