- Konu Sahibi narkisos2002
merhaba arkadaşlar eşimle 1 aylık evliyiz . ailesi nişan düğün sirecinde bize hiçbir maddi destekte bulunmadı.eşim ve ben doğuda öğretmeniz üstelik bu yıl tayin isteyeceğimiz için ikimizin bekar evinden olan eşyalarla oturuyoruz ben istemedim eşya almayı burada 3 ay için. kısa ve öz olarak su anda ev eşyası olarak hiçbirşeyimiz yok . gittiğimiz yerde ev düzücez .benim düğün masraflarımın tamamını ailem karşıladıgüzel bir dğüğn yaptılar saolsunlar onlara 15000 liraya patladı ve düğünde oldukça iyi miktardaaltın takıldı onların tarafındaki düğünü ise eşim ve ben karşılıyoruz düğün temmuzda ve eşimin söyledini göre orada takılanlar düğünün maliyetini anca karşılar ki düğünün maliyeti 2000tl.. bizim düğüne gelmeri çin yol parası şu parası bu parası 700- 800 lira yolladık geçen ay.dediğim gibi düğün masraflarına karışmadılar ev eşyası veasaire konusunda da bir yardımları olmayacak.bize eşimle kenara para koymaya çalışıyoruz . ve dün arayıp eşimden para istemişler gerekçe gelinin ailesinin maddi durumu iyi evleri güzel şu var bu var bizde banyoyu yenileyelim ...şimdi ağırıma giden şey su evet ailemin maddi durumu iyi ama hiç bir kıyaslamaya girmediler şunu yapın bunu yapın demediler takı takın demediler bgne kadar hatta onlar nişanda adettir yüzük kesilrken makas kesmiyor denilir ve bir miktar para verilir işte ona laf edip bizi sömürmeyemi çalışıyorlar deyip laf etmişler parayı geri gonderdim bunundışında başka bir sürü saçma sapan laf nişanda bizim evde kaldılar ablası ve eşide geri döndüklerimde duyduğum laf su evleri serindi cocuklarımız hasta oldu orda inanamıyorum hanımefendinin annesinin evinde ne soba var ne doğal gaz ama bizim kaloriferli evde cocukları hasta olmuş düğünde kalamazlar dedim tabii gitsinler otelde kalsınlar ablasını kaldırmadım bizim evde tekrar neyse düğüne geldiler misafir gibi yerlerinden bile kalmadılar ablası abisi birsey takmadı zaten benim alemde düğünde onlarda kalıcak mecburen bir kız kardesim var 17 yaşında birde zırt pırt aratıp onlarda bizde mi kalıcak diyorlar cekyat alcaklar mış onlarda gelicekse gerek yok dedim onlar otelde kalır olur mu oyle sey diyen yok hayır eğer kalcaklar desen birde çekyat parası isteycekler . şimdi utanmadan arayıp banyo için para istiyorlar eşimle tartıştık biraz sonuçta hiçbirseyimiz yok ve bir ev kurmak kolay değil zaten bir destek olmadılar her şeyi benim aliem yapıyor mutfak eşyası vs zaten aldılar yatak odasınada alıcaklar ama onlar banyo yenileme derdinde üstelik bizim paramızla sanırım düğünde takı takıldı paraları var diye düşünüyorlar.sinirlerim cok bozuldu açıkçası onların bizi sömürmeye çalıştıklarını düşünüyorum eşimede soyledim 2. düğünümüze kadar onların evinde şu var bizde yok diyerek paraya isteyecekler sanırım ben mi abartıyorum arkadaşlar?sonuçat hiç kimsenin evini bir başkasınınkiyle kıyaslamasına gerek yok kaldıki annemdeki eşyalar bende bile yok :)
Son düzenleme: