- 14 Ağustos 2024
- 3.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.166
- 78
- Konu Sahibi bedifferent
Ben sana diyim herkes soğuk biri falan yazıp adamı aklamaya çalışmış ama kusura bakma kocanın huyu b.k. ailemin yanında bunu yapsın onun çarkına... terbiyesiz herif. Az insan olsun da misafir ağırlama nasıl olur öğrensin.ailemden uzağız zaten? yılda 3 4 kez görüşüyoruz onda da zehir etmeye hakkı yok
can ciğer olsun full sohbet makara hahaha olsun demiyoruz ki tatlı dil samimiyet güler yüz zor olmamalı. he o zaman ayrıl dicekseniz de o kadar kolay değil + - ler değerlendirilip karar verilmeye çalışılır. ben sadece rahatlamak için sorunumu anlatıyorum fikir alışverişi veya farklı hikayeler duymaya çalışıyorum.
haklı olduğunuz yerler var evet ama olay tamamen dondurma yememesi değil. farklı yerlere çekiliyor anlatayım o an benim eşim hepimiz birlikte yürürken bizden 127278 metre ötede babasıyla telefonda konuşuyordu ve çok da uzun sürmüştü (sonra da konuşulabilir birilerinin yanındaysan telefon konuşmasını çok uzatmak ayıp bence) eniştem dondurma ısmarlıyim deyince alalım dedik uzakta hala telefonla konuşuyordu gittim sordum yemicem ben dedi yani normalde sever ama inat gibi geldi o gün hiçbir şey yemedi. balık ekmek alalım dedik onu yemedi. parkta yemek için çay börek götürdük oturduk bilerek o oturmadı lavaboya diye gidip yarım saat gelmedi gelince de hiçbir şey yemedi.
anlatınca çok uzun oluyor o yüzden onu kısaca yazmıştım.
Vala üzgünüm sen bu adamla 5 yıl yasa senin alnından öperim ben. Bu herife çocuk mocuk yapma. Ananı ağlatır bu senin.