1 aylık fotolarımı yükledim sizce nasıl

yasmin_84

minik kuşum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.628
52
158
Diğer
bir ay önce osman karaaslana revizyon ameliyatımı oldum.burun ucumu pek begemiyorum.ama nefes alma sorunumu giderdikaydirigubbakcemile5.şu an çok rahatım.dışardan bakıldığında nasıl duruyo sizce yorumlarınızı olumlu yada olumsuz bekliyorum:enbuyukkk:.(bu arada doktor seçimi yapmamda kabul'un rolü büyük ona teşekkür ediyorum.)opuyorumnanaktan

iyi ki olmuşsunuz ameliyatınızı. bayağı bi değişiklik var çok da güzel olmuş. ben de yeni oldum sizin gibi önden görünüşünden şikayetçiydim. önde fazlalık olunca nefes de etkileniyo bundan... sağlıklı günler yeni burnunuzla...

senin kaç gün oldu canım.benim nefes sorunum olmadı revizyonda.içi yara bile olmadı çok rahatım.ilk ameliyatta doktorum ucunu çok kaldırmış osman bey çok yapmacık olmuş dedi beğenmedi.ucunu düzeltip doğal yapıcam dedi.ben revizyonu nefes sorunum yüzünden oldum.tamda yeni alışmıştım.oyüzden biraz zorlanıyorum.ameliyat olduğumu yakınlarım dışında kimse anlamıyo.

bir ay oldu yaklaşık. benim de anlayan olmadı şimdiye kadar ama insanın yüzü açılıyo sanki önden incelince burun. bana öyle gelmişti daha doğrusu. dün doktorumla foto üzerinde eski-yeni karşılaştırması yapınca eski hali çok farklı geldi.

canım doktorunun eline sağlık kemerli bir burnun varmış.yeni hali çok güzel olmuş.alkisalkisalkissağlıkla kullan.sen yeni görüntüne alışabildinmi?zemuszemusben sanki aynada başka birine bakar gibiyim.herkese aynı şeyler olurmu bilmiyorum.?bayanssulusmile

geçmiş olsun cbnm bnm çok ama çok yakışmış:)güle güle kulan
:)

bana da oldu aynısı. yeni yeni alışıyorum.

bana da oldu aynısı. yeni yeni alışıyorum.

benim bu revizyon olduğu için.3 yılda 2 farklı görüntü oldu burnumda alışmakta biraz zorlanıyom.:bbo:hep ilk haliyle kıyaslamaya başlıyom.şiş olduğundan görüntüsünü beğenmiyom.revizyon olmuş arkadaşlar yardımcı olabilirmi?şişlik aynı ilk amel.kadar kalıyomu yoksa dahada uzun sürebilebiliyormu?

bence burnunun ucu şiş hala biraz düşücek gibi duruyor canım ucu, böylelikle burun deliklerinde göze batmamaya başlıcaktır. orijinal burnuna göre çok güzel tatlım ya :) iyiki değiştirmişsin yani.

benim burnum çık uzun ve ucu top gibiydi.ama ameliyat olmayı hç düşünmemiştim.aşırı baş ağrısı yüzünden gittiğim dokt.nefes prob.yüzünden olduğunu ameli.şart dedi.kendi teklif etti olmuşken tam olsun şekilde verelim diyebayanssulusmileşimdi aynalara daha rahat bi şekilde bakıyorum.foto.çekmekten kaçmıyorum

evet en güzel tarafı o olsa gerek. yandan çekilecek olduğumda önümü dönmem 1 saniyemi bile almıyor

zaten ameliyat olmamın tek sebebi özgüvenimi yitirmemdendi.yolda giderken insanlar sanki burnuma bakıyorlar zannediyordumzemuszemusama şimdii sorarsan dışarda çecreden arkadaşlarım,ailem yakışmış diyor buda beni çok mutlu ediyor.kaydirigubbakcemile5

Bende yeni baktim resimlerine, cok gecmis olsun. Bencede guzel olmus hatta 1 aylik olmana ragmen ben sanki fazla sislikler goremedim gule gule kullan cnm:)

Bende yeni baktim resimlerine, cok gecmis olsun. Bencede guzel olmus hatta 1 aylik olmana ragmen ben sanki fazla sislikler goremedim gule gule kullan cnm:)

tşk.ederim canım.şişlik dışardan değilde ben anlıyom burnumun ucu taş gibi sert.darısı olmak isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…