1 aylık hamileyim sigarayı nasıl bırakırım?

pastirma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
170
335
33
37
Merhaba kızlar
Yaklaşık 5 haftalık hamileyim ve sigara kullanıyorum bir yönteminiz var biraz azalttım ama tamamen bırakmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Azaltmakla olmuyor tecrubelerime dayanarak söyluyorum. Bende azalttim hatta hic icmedigim gunlerde oldu. Benim bulantimi kesiyordu. Birden keseceksiniz. Yoksa birakilmiyor.

Tabi ki içmem şuanda da bırakmak istiyorum zaten
Tabiki Yaninda icmem diyorsunuz ama suan ona iciriyorsunuz. Cok zor olacak biliyorum ama oyle azaltmayla falan olmaz ben doktor hamilesin dedikten sonra son 1 sigara ictim bir daha da tovbe ettim 9 ay resmen sigara aserdim ama agzima dahi surmedim. Siz artik annesiniz onun icin guclu olmalisiniz ve buna sigarayi suan birakarak baslayabilirsiniz. Kolay olmasini beklemeyin ve bebeginize bunu yapmayin lutfen.

Tebrik ederim şuan bana ilham verdiniz daha da içmem bu illeti ☺️
Tabiki Yaninda icmem diyorsunuz ama suan ona iciriyorsunuz. Cok zor olacak biliyorum ama oyle azaltmayla falan olmaz ben doktor hamilesin dedikten sonra son 1 sigara ictim bir daha da tovbe ettim 9 ay resmen sigara aserdim ama agzima dahi surmedim. Siz artik annesiniz onun icin guclu olmalisiniz ve buna sigarayi suan birakarak baslayabilirsiniz. Kolay olmasini beklemeyin ve bebeginize bunu yapmayin lutfen.

Insallah icmezsiniz kendiniz icin degil bebeginiz icin 😍 saglikla kucaginiza alin insallah

Bir de bazen cooook canim istiyordu bir nefes ceksem sanki ne olacak diyordum ve aklima su geliyordu Allah korusun bebegimde en ufak bir rahatsizlik ciksa o bir nefesten dolayı mi acaba diye omur boyu vicdan azabi cekerim diye dusunmustum bu dusunce de beni en cok frenleyen oldu.

Allah korusun insan çok korkuyor bilerek yada bilmeyerek zarar vermek istemiyorum bende. Sağlıkla dünyaya gelir inşallah 🥰
Bir de bazen cooook canim istiyordu bir nefes ceksem sanki ne olacak diyordum ve aklima su geliyordu Allah korusun bebegimde en ufak bir rahatsizlik ciksa o bir nefesten dolayı mi acaba diye omur boyu vicdan azabi cekerim diye dusunmustum bu dusunce de beni en cok frenleyen oldu.

Merhaba kızlar
Yaklaşık 5 haftalık hamileyim ve sigara kullanıyorum bir yönteminiz var biraz azalttım ama tamamen bırakmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende 5 haftaya giricem sigarayı bırakamıyorum nasıl olacak bilmiyorum önerisi olan yazsın lütfen

Ben hamile oldugumu ogrendıgım gun son kez içtim şoktaydım mutluydum ve ertesi gunden bu yana bir daha almadım agzıma içmem artık dedım şükür içmedim ve tiksindim. Çunku mide bulantıları eklenince hersey den tiksinme basladı. Ve hayatımda sigara bırakırsam bırgun hamıle oldugum da kesin bırakırım diyordum ve yaptım. 👍
🙏🤗
O hersey den önemliydi çünkü. Kendimden bile.

Bende 5 haftaya giricem sigarayı bırakamıyorum nasıl olacak bilmiyorum önerisi olan yazsın lütfen
Her nefesi bebeğinizin de çektiğini düşünmüyor musunuz? Ben içsem onu öldürürüm gibi geliyor. Midenizde mi bulanmıyor arkadaş.

Zorla kendini, bebeğine bu eziyeti çektirme bizim bedenimiz sigarayı kaldırmıyor bebeklerin bedeni hiç kaldıramaz

Her nefesi bebeğinizin de çektiğini düşünmüyor musunuz? Ben içsem onu öldürürüm gibi geliyor. Midenizde mi bulanmıyor arkadaş.
Yoo benim midem de bulanmıyor neyse dün karar verdim günde 2-3 tane içicem sadece

sabah 9 ve sen 2-3 tane içecem diyorsun ,
hiç içme arkadasım hiç içmeyecem de , evrene mesaj gönderki sana olumlu dönsün ,
8 yıldır içtiğim için bir günde bırakmak bana zor geliyor bu zamana kadar hiç bırakmadım dün denedim inşallah azalta azalta bitecek böyle. Ben de bebeğime zarar vermek istemem canımın parçası.

8 yıldır içtiğim için bir günde bırakmak bana zor geliyor bu zamana kadar hiç bırakmadım dün denedim inşallah azalta azalta bitecek böyle. Ben de bebeğime zarar vermek istemem canımın parçası.

bir anne olarak bebeklerın koluna damar yolu açtıklarını hayal edince bile kalbim sıkışıyor ,
yapma ne olur içmemeye çalış kendini zorla , sağlıkla dogsun bebegın canım

Back
X