Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikotin sakızı deneyebilirsiniz
Azaltmakla olmuyor tecrubelerime dayanarak söyluyorum. Bende azalttim hatta hic icmedigim gunlerde oldu. Benim bulantimi kesiyordu. Birden keseceksiniz. Yoksa birakilmiyor.
Tabi ki içmem şuanda da bırakmak istiyorum zatenBebeginiz dogdugunda yaninda sigara icer misiniz?
Tabiki Yaninda icmem diyorsunuz ama suan ona iciriyorsunuz. Cok zor olacak biliyorum ama oyle azaltmayla falan olmaz ben doktor hamilesin dedikten sonra son 1 sigara ictim bir daha da tovbe ettim 9 ay resmen sigara aserdim ama agzima dahi surmedim. Siz artik annesiniz onun icin guclu olmalisiniz ve buna sigarayi suan birakarak baslayabilirsiniz. Kolay olmasini beklemeyin ve bebeginize bunu yapmayin lutfen.Tabi ki içmem şuanda da bırakmak istiyorum zaten
Tabiki Yaninda icmem diyorsunuz ama suan ona iciriyorsunuz. Cok zor olacak biliyorum ama oyle azaltmayla falan olmaz ben doktor hamilesin dedikten sonra son 1 sigara ictim bir daha da tovbe ettim 9 ay resmen sigara aserdim ama agzima dahi surmedim. Siz artik annesiniz onun icin guclu olmalisiniz ve buna sigarayi suan birakarak baslayabilirsiniz. Kolay olmasini beklemeyin ve bebeginize bunu yapmayin lutfen.
Bir de bazen cooook canim istiyordu bir nefes ceksem sanki ne olacak diyordum ve aklima su geliyordu Allah korusun bebegimde en ufak bir rahatsizlik ciksa o bir nefesten dolayı mi acaba diye omur boyu vicdan azabi cekerim diye dusunmustum bu dusunce de beni en cok frenleyen oldu.
Bende 5 haftaya giricem sigarayı bırakamıyorum nasıl olacak bilmiyorum önerisi olan yazsın lütfenMerhaba kızlar
Yaklaşık 5 haftalık hamileyim ve sigara kullanıyorum bir yönteminiz var biraz azalttım ama tamamen bırakmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Her nefesi bebeğinizin de çektiğini düşünmüyor musunuz? Ben içsem onu öldürürüm gibi geliyor. Midenizde mi bulanmıyor arkadaş.Bende 5 haftaya giricem sigarayı bırakamıyorum nasıl olacak bilmiyorum önerisi olan yazsın lütfen
Yoo benim midem de bulanmıyor neyse dün karar verdim günde 2-3 tane içicem sadeceHer nefesi bebeğinizin de çektiğini düşünmüyor musunuz? Ben içsem onu öldürürüm gibi geliyor. Midenizde mi bulanmıyor arkadaş.
Yoo benim midem de bulanmıyor neyse dün karar verdim günde 2-3 tane içicem sadece
7 haftalıkken başlar belki. Bulantı olmasın ama sen yine de 2-3 tane bile içme. Öyle deyip doğuma sigara ile giden biliyorum.Yoo benim midem de bulanmıyor neyse dün karar verdim günde 2-3 tane içicem sadece
8 yıldır içtiğim için bir günde bırakmak bana zor geliyor bu zamana kadar hiç bırakmadım dün denedim inşallah azalta azalta bitecek böyle. Ben de bebeğime zarar vermek istemem canımın parçası.sabah 9 ve sen 2-3 tane içecem diyorsun ,
hiç içme arkadasım hiç içmeyecem de , evrene mesaj gönderki sana olumlu dönsün ,
8 yıldır içtiğim için bir günde bırakmak bana zor geliyor bu zamana kadar hiç bırakmadım dün denedim inşallah azalta azalta bitecek böyle. Ben de bebeğime zarar vermek istemem canımın parçası.