• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var bebek yok yardımm

Yani baştan sona okuyorum her defasında biraz daha dehşete düşüyorum doktorunuz kim ? Nasıl böyle konuşur ne kadar ayıp. Ayrıca onun görevi kalp atışını uyana kadar ultrason kontrolü doguma kadar da takip. İnanamıyorum ya kolay kolay sinir olmam sinir oldum
Evet maalesef böyle doktorlarla da denk geliyoruz .. bugün başka bir doktora gittim 6 haftalık ama hala görünmedi yolk sac bile görünmedi doktor haftaya tekrardan randevu verdi kese boyutu 2 cm olmadan karar veremeyiz dedi benim ki daha 1,5 Muş :( çok korkuyorum

Evet maalesef böyle doktorlarla da denk geliyoruz .. bugün başka bir doktora gittim 6 haftalık ama hala görünmedi yolk sac bile görünmedi doktor haftaya tekrardan randevu verdi kese boyutu 2 cm olmadan karar veremeyiz dedi benim ki daha 1,5 Muş :( çok korkuyorum
Hala ihtimal var hiç belli olmaz inşallah bebeginiz sizinledir ♥️

Bir hafta sonra tekrar git dedikleri gibi canım moralini bozma.kaç haftalık oluyor ben anlamıyorum 29 temmuz 5. Gün embriyo transferi oldum 5 haftalık gebelik diyor internetten baktığımda kese gözükür diyor ama geçen cumartesi aldım sonucu.boşa gidip panik olmak istemiyorum.doktor kaç haftalık hamilesin dedi
Doktor kese büyük dedi mi ki belki sen boşa panik yapıyorsun baska bir doktora da gidebilirsin biraz zaman geçince
Transferden sonra kaçıncı gün ultrasona gitceksiniz

Back
X