1 aylık oldu burnum

su.ay

bana Allah yeter
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
1.699
4
358
evet bugün 1 ay oldu burnum. ama kemiğm hala mor. sol tarafımın morluğu geçmedi. yorulunca hemen şişip morarıyorum . neyse sabır . albüme bakabilirsiniz kızlar.yorumlara açığım iyi yada kötü.

cnmmmmmmmmmmmm 1.ci ayin kutlu olsunnnnnnnnopuyorumnanaktan
simdi hemen albümüne bakicam:)

canımm hayırlı olsn 1. ci ayın opuyorumnanaktan ben göremedim resmniCADIARZU

cnmm nice nice aylara burnunda birlikte geçirmen dilegiylekaydirigubbakcemile3
şiş olmmasına ragmen gayet iyi cnmm 3-4 .aylarda baya güzel olcak:)

Cnm gördüm burnunu çok geçmiş olsun sanırım derin kalın hala şiş görünüyor gittikce daha da iyi olcağını düşünüyorum

Son düzenleme:
canım çok yakışmış sana çok güzel olmuş 1-2 aya kadar dahada iner ve dahada güzellieşır inşallah arkadaşım gülegüle kullan

Sen yandan begeniyorum yazmisin ama ondende cok guzel. Ama cok sis daha. Su.Ay. burun deliklerinde bir degisme oluyormu, yada degistigini dusunuyormusun?

su. ay albümüne bakamadım nasıl bakılıyo.
bu arada ben de kayserideyim. kime ameliyat oldun???????

arkadaşlık teklif edeceksin ozaman bakabilrisn canım. saffet örs tü doktorum.

canım çok yakışmış sana çok güzel olmuş 1-2 aya kadar dahada iner ve dahada güzellieşır inşallah arkadaşım gülegüle kullan

teşekkürler. i,nşalalh zamanla dahada iyi olur.

ben albümde yeni resmi bulamadim...sanirim cekmissin...merak etmisdim ama :-( akannehir

arkadaşlık gönderirsen bakaabilirsin.
bendende bi maşallah ozaman :))))))))))
teşekkürler. sen ne yaptın. nasıl burnun durumu.

Sen yandan begeniyorum yazmisin ama ondende cok guzel. Ama cok sis daha. Su.Ay. burun deliklerinde bir degisme oluyormu, yada degistigini dusunuyormusun?

teşekkürler.çok şiş gerçekten. burn deliklerim baya küçülmüş yaa ben bu kadar beklemiyrdum çokk iyi olmuş.

su.ay cım daahaa iyiyimm aleme inat bomba gibi olucammm nihahaha mujuxxxxxx canım hala morarma oluomu yüzündee nazara gelmeeeee diye sanaa opuyorumnanaktan :1hug:

Ben hemen bi cvp vericem burun deliklerim ilk çıktıımda eşitti sonra şişti falan sapıttı burun şimdii maşallah burun deliklerim eşitlendi 5 ayım doldu bugn :)))))) illakii deişio bişiler bende daha az panik yapıyorm artık hatta daha iyiyimm artık yerimseniben eşitsizlikmi var sendee yada ameliyatlımısın ???

su.ay cım daahaa iyiyimm aleme inat bomba gibi olucammm nihahaha mujuxxxxxx canım hala morarma oluomu yüzündee nazara gelmeeeee diye sanaa opuyorumnanaktan :1hug:

burun kemiğimde morluk hala var. krem sürüncede pul pul oluyor o zaman daha berbat görünüyor. bende fazla çıkmıyorum dışarıya. doktor bünyeden olabilir. bazıları geç toparlanır dedi. neyse . bekleyeceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…