Bi arkadaşım ilk negatif tüp bebek denemesinden 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldı dogdu şuan bebisi 5 aylık. Ben ilk pozitif(düştü) ikinci negatif üçüncü pozitifte kucağıma aldım. Biraz kendinize ve vücudunuza zaman verin o ara doğal yolla oldu oldu olmazsa tekrar tüp bebek deneyin ilk doktorda negatif sonuclaninca inancınız sarsilmis olabilir mümkünse doktor değiştirin beslenme seklinizi aliskanliklarinizi değiştirin denemekten vazgeçmeyin. Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlarınız olsun
Benim sormak istediğim birşey var bu tüp bebek tedavisinde ilk i tutmazsa ya da tutar ama düşük ile sonuçlanır ikincisi için ne kadar zaman bekleniyor ve ikinci transferde de aynı ücret mi ödeniyor. Yani zam gelmediyse ortalama 40 bim civarı diye biliyorum bu her transfer de ödenen ücret mi acaba biraz bilgilendirebilir misiniz
Benim ilk taze transferde pozitif oldu 8 haftalık kalbi durdu. 2. de donmuş iki transfer oldu ama ikisi de tutmadı. 3. donmuş iki tane transfer yapıldı yine sonra bir evladım oldu. 3 yaşında . Çekilen acılar, endişeler çok zor rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat versin. Yaşamayanlar anlamaz.
Mrb kızlar . Bende dün negatifi gördüm. Çok zor Allah kimseye yasatmasin. Şu çok kararsızım normal yolla mi devam etsem olur mu diye acabalarim. Ben bir tupum açık. Eşimin morfoloji ve hareketlilik sıkıntılı. İlk tüp bebek deneyiymimdi . Yada tekrar tüp bebek yapacak olsam nerde hangi merkez ve doktora gitmeliyim . İstanbulda değilim. Ama bebek için gidebilirim. Veya başka bir ile. Yardımcı olur musunuz deneyimlerinizi paylasir misiniz