- 1 Nisan 2019
- 585
- 241
- 103
- Konu Sahibi blackbirdie
Kızlar merhaba
Bu ay başarısız 1 tüp bebek süreci geçirdim bilenler vardır. Opu dan sonra 5. Gün regl oldum bugün reglimin 2. Günü sanırım 1 hafta içinde histeroskopi olacağım. Pcos başlangıcı ve tiroit problemim var ama tsh 2.3 yumurtlama ve regl sorunum yok. Amh. 2.94 Lh/Fsh oranım da iyi. Amacım önümüzdeki 6 ay içinde kilo verip pcos a ve yumurtlamaya dönük beslenmeyle elde edebilirsem doğal yolla gebelik elde etmek. Eşimin morfoloji 2 ileri hareket yüzde 40 ama total sayı düşük 5-6 milyon ama test sonuçları sürekli değişiyor yani değerler bir düşüp bir çıkıyor. Bu süreçte beslenme konusunda tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Ayrıca benim gibi olanlar içinde bir toplaşma ve destek topiği olsun istedim.
Hedeflerim:
Gluten, işlenmiş gıda ve karbonhidrattan uzak Durmak.
Günde 2.5 litre su içmeye çalışmak
Özellikle yumurta büyüme döneminde avokado, keten tohumu, chia tohumu tüketmek.
Çatlamaya yakın zencefil ve bol havuç tüketmek.
1 de Günde 1 Z-fol, 1 omega-3 1 tane de inositol içeren takviye almak.
Her gün 1 adet zeytinyağında beklemiş kuru incir eşim ve kendim için
Ayrıca çakşır kökü çok iyi arada onu tükettirmek.
Tabi ki hedef kiloma ulaşmak.
Hiç sigara içmemek
Stresten uzak durmak.
Sizlerin de özellikle bu durumda olup sonradan doğal yolla gebe kalan kişilerin bu süreçlerde neler yaptığını ya da tavsiyelerini almak isterim. Belki doğal yolla kavuşuruz istediğimize bunun için yeterince çaba gösterirsek.
Bu ay başarısız 1 tüp bebek süreci geçirdim bilenler vardır. Opu dan sonra 5. Gün regl oldum bugün reglimin 2. Günü sanırım 1 hafta içinde histeroskopi olacağım. Pcos başlangıcı ve tiroit problemim var ama tsh 2.3 yumurtlama ve regl sorunum yok. Amh. 2.94 Lh/Fsh oranım da iyi. Amacım önümüzdeki 6 ay içinde kilo verip pcos a ve yumurtlamaya dönük beslenmeyle elde edebilirsem doğal yolla gebelik elde etmek. Eşimin morfoloji 2 ileri hareket yüzde 40 ama total sayı düşük 5-6 milyon ama test sonuçları sürekli değişiyor yani değerler bir düşüp bir çıkıyor. Bu süreçte beslenme konusunda tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Ayrıca benim gibi olanlar içinde bir toplaşma ve destek topiği olsun istedim.
Hedeflerim:
Gluten, işlenmiş gıda ve karbonhidrattan uzak Durmak.
Günde 2.5 litre su içmeye çalışmak
Özellikle yumurta büyüme döneminde avokado, keten tohumu, chia tohumu tüketmek.
Çatlamaya yakın zencefil ve bol havuç tüketmek.
1 de Günde 1 Z-fol, 1 omega-3 1 tane de inositol içeren takviye almak.
Her gün 1 adet zeytinyağında beklemiş kuru incir eşim ve kendim için
Ayrıca çakşır kökü çok iyi arada onu tükettirmek.
Tabi ki hedef kiloma ulaşmak.
Hiç sigara içmemek
Stresten uzak durmak.
Sizlerin de özellikle bu durumda olup sonradan doğal yolla gebe kalan kişilerin bu süreçlerde neler yaptığını ya da tavsiyelerini almak isterim. Belki doğal yolla kavuşuruz istediğimize bunun için yeterince çaba gösterirsek.