bu yaşadığını bnde yaşadım kimyasal gebelik.yada diğer bi şekilde sağlıklı olmayan bi gebelik. kendiliğinden bi kaç ayda ancak sıfırlanırbeta hcg n.gecmiş olsun.
yalnış çıkma ihtimalide var canım..testini iki gün sonra yine tekrarla derim..Allahtan ümit kesilmez..inş sağlıklı bir bebişse dğerin yükselsin canım ...
arandigimda 150 cok normal bi deger denilmisti. Acaba ucuncu kan testimde normal degere ulasmazmi, boyle dusme yasayip daha sonra normale donen,saglikli bir gebelik yasayan varmi ? Lutfen esirgemeyin bilginizi.
arandigimda 150 cok normal bi deger denilmisti. Acaba ucuncu kan testimde normal degere ulasmazmi, boyle dusme yasayip daha sonra normale donen,saglikli bir gebelik yasayan varmi ? Lutfen esirgemeyin bilginizi.
Canım ben de aynı durumu yaşadım. 2. testimde düşüş olduğunu gördük. Doktor test yanlış olabilir, iki gün sonra tekrarla, ilaçlarını kesme dedi. o umut oldu bana, kendimi inandırdım testin yanlış olduğuna, umutla ilaçlarıma falan devam ettim ama ne yazık ki 3. testi yaptırdıktan sonra ağlaya ağlaya döndüm eve. Diyeceğim, umudunu kaybetme ama olumsuz tarafını da düşün. Ben hep umutlu yaklaştığım, olumsuz tarafını da düşünmediğim için durumu kabullenmem zor oldu. 15 gün ağladığımı biliyorum, çok zor toparladım kendimi. Şimdi ise dondurulmuş tedavisine başladık, umut bitti mi tabi ki hayır. Aynı heyecanla bebeğime kavuşacağım günü bekliyorum. Dilerim güzel sonuçlar alırsın testi tekrarlayınca. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun canım. ilk tedaviyse eğer normal görüyorlar bu durumu, vücut alınan ilaçların etkisinden kurtulamadığı için ilk gebeliğin bizimki gibi kimyasal olma olasılığı yüksek diyorlar. Umudunu yitirme asla, Rabbim bir dahaki denemende nasip etsin inşallah anne olmayı.