- 13 Mart 2023
- 3.270
- 5.237
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
Mrb kizlar bnde burda yillarca gebelik belirtileri olsun nasil hamile kalirim gibi konulari takip ettim bi gun hamile kalirsam herkse yardimci olmak adina boyle bir konu açacağımı soylemistim ben 7 yillik evliyim bundan 2 yil oncesine kadar bizde hic bir sorun yokken gebelik olusmuyordu cok kez tedavi gordum 3 kezde asilama oldum ama bi turlu gebelik elde edemedik son carem tup bebek oldugunu dusunup 7.yilda tup bebek tedavisine basladik yasim 25 bu arada (erken evlilik oldu) doktorum denizli ozel saglik hastanesinde ismi Yunus Aydin oyle ilgili bir doktorki calisanlarda oyle cok ama cok memnun kalarak ayrildim ordan neyse tedaviye basladik butun tahlilerimiz yapildi bitek amh dusuk cikti 0.64 olarak cikti yasim genc olmasina ragmen dusuk cikti doktorum da şasirmisti tabi neyse igne ilaclara basladik benim yumurtaliklarim 1 hafta kullandigim ignelerle hem sayi hem kalite olarak artti doktorum boyle beklemiyordum cok guzel ilerledik dedi sonrasida yumurta toplandi ve 10 tane yumurta toplanip 4 tanesi 5AA kalitede embriyo elde edildi 1 tanesi transfer edilip 3 tanesi donduruldu transfer sonrasi hic is yapmadim aksamlari yurudum sonra gelip uzandim gunde 3 litre suyla 2 tane soda ictim bol sivi tuketmeye ozen gosterdim doktorum boyle istedi kan testi gunumse 10 agustostu ama ben dayanamayip 8.gun kan verdim degerim 117 cikti dun yani 10.gun tekrar kan verip sonucumu doktoruma attim 10.gun ise 368 cikti deger belirtilerim ise 5.gune kadar hic bisey hissetmedim 6.gun ve sonrasi aksamlari baslayan bel ve alt karin agrisi oldu daha cok batma seklinde oldu geceleri yatamiyordum ve birde progestan fitil kullaniyordum fitili yerkestirirken vajinada şişme hissettim onceden rahatlikla yerleştirdigim fitili 5.gunden sonra yerlestiremedim zor itiyordum halâ da oyle ben boyle mucizeme kavustum insallah saglicaklada kucagima alirim bu surecte olanlara Rabbim yardim etsin cok zor bir surec insallah bu surecte olanlar pozitif sonuc alarak kavusurlar mucizelerine