bilinmeyenlerdende

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-8
Puanlar
16
Arkadaşlar merhaba. Ben 26 yaşındayım öncelikle yumurtalıklarım sağlıklı,çabuk hamile kalabiliyorum,rahmim tertemiz,hiçbir sağlık sıkıntım yok.Mart ayında bir gebelik geçirdim ve kalp atışını duymaya gideceğimiz randevuda kesenin boş olduğumu gördük. Bunun adı boş gebelik olduğunu ve kürtajla aldırmam gerektiğini söylediler. Ben de aldırdım. İlk 3 ay kesinlikle birliktelik olmaması gerektiği için hiç böyle bir girişimde bulunmadım. 4 ay geçti ve ilk birlikteliğimizden sonra adetimin gecikmesiyle evdeki testle hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittim. Orda da kese olmadığını ve beta değerlerimin hiç ilerlememesi nedeniyle dış gebelik olduğunu tespit ettiler. Onun için de 1 doz iğne oldum her 2 günde 1 değerlerim sıfırlanana kadar kan verdim. Şimdi bu süreçten sonra tekrar hamile kalabilir miyim,kalırsam aynı şeyleri mi yaşayacağım benlik bir sorun var mıdır yoksa eşimle ilgili olabilecek bir durum mu bu diye içim içimi yiyor böyle deneyimleri olan varsa bana yardımcı olabilir mi?🙏🏻🥹

Merhaba çok geçmiş olsun. 1 doz iğneden sonra doktorunuz ne kadar süre korunma önerdi?

Anladım. Benimde doktorum 2 regl beklemen yeterli demişti bu da iğneyi vurulduktan 3 ay sonraya denk geliyor zaten. folik asit kullanmanı tavsiye etti mi?

Anladım. Benimde doktorum 2 regl beklemen yeterli demişti bu da iğneyi vurulduktan 3 ay sonraya denk geliyor zaten. folik asit kullanmanı tavsiye etti mi?
Kesinlikle yasakladı. İğne zaten folik asidi vücuttan atıyor ve o değerleri sıfırlayana kadar başka bitkisel vitaminler verdi vücudun temizlenmesi için

Yok betanız sıfırlandıktan sonrası için diyorum. Evet iğne ile eş zamanlı folik asit önermiyolar. Ama beta bu iğne folat depolarını düşürdüğü için betanız sıfırlandıktan sonra öneriyorlar

Bende 3,5 ay önce iğneyi oldum. Bunun üzerine 3 kez regl oldum. 2 aydırda folik asit kullanıyorum o yüzden sordum. Benimde diğer bir gebelik için korkularım var

Back
X