1 boş gebelik 1 kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak okur musunuz lütfen

cilektozuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
45
12
88
30
Merhabalar herkese. Nisan ayında bir boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. Ağustos ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim fakat kimyasal gebelikti. Bugün doktora gittim. Kanamam bitti. Doktor smear testi istedi. Kendisine genetik bölümüne gitmeli miyim diye sordugumda suan gerek yok dedi. Üroloji bölümüne de eşimin gitmesine gerek var mi dedim hayır gerek yok dedi. Bunlar her kadının başına gelir normal bir düşük değil o yüzden korkulacak bir şey yok dedi. Ama benim içim rahat değil. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum :(

Merhabalar herkese. Nisan ayında bir boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. Ağustos ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim fakat kimyasal gebelikti. Bugün doktora gittim. Kanamam bitti. Doktor smear testi istedi. Kendisine genetik bölümüne gitmeli miyim diye sordugumda suan gerek yok dedi. Üroloji bölümüne de eşimin gitmesine gerek var mi dedim hayır gerek yok dedi. Bunlar her kadının başına gelir normal bir düşük değil o yüzden korkulacak bir şey yok dedi. Ama benim içim rahat değil. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum :(
Yaşamış olduklarınız genelde kalitesiz sperm veya yumurtadan oluyor tavsiyem 3 ay kadar yumurtaya etki edecek omega 3 ,Q10,d vitamini vs kullanmanız benim de bir boş gebeliğim olmuştu Ocak sonunda boş gebelik genelde kromozomsal bozukluk sebebi ile oluyor yani hastalıklı hücre genelde tekrar etmiyor arkası sağlıklı gebelik oluyor ben test vermiştim pıhtılaşma yatkınlığım vardı ama ilgisi yok direkt tabi boş gebelik ile

Back
X