Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 1 bucuk aylik bebeğimin kilosu normalmi ?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Lady Nate

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
12
4
1
32
Arkadaşlar bebeğim 1 buçuk aylık boyu 58 cm kilosu 6700 çıktı gorunuste çok şişman durmuyo normal duruyo sizce cokmu kilolu ne yapmam gerek ?

:KK53: Şaşkınım bacım kaç kilo doğurdun sen anne sütü mü alıyor sadece

Arkadaşlar bebeğim 1 buçuk aylık boyu 58 cm kilosu 6700 çıktı gorunuste çok şişman durmuyo normal duruyo sizce cokmu kilolu ne yapmam gerek ?
Benim kızım 4 aylık 7 kilo . anne sütü alıyorsa sorun olmaz diyo doktorlar ama mamayla besleniyosa fazla sankim :KK16: tabi kaç kilo doğduğu da önemli

3750 doğdu boyu 53cm di arkadaşlar anne sütü veriyorum daha çok. az mama veriyorum zor durumlarda

Canim benim oglum 53 cm 4050 gr dogdu 43 gunlukken 58 cm 5500 gr sen mama verme bence emzirmek yeterli

Bence cok normal.

22 aylik oglum var. 52 cm le dogdu ve ilk bir ayda 6 cm uzayip 2 kilo aldi. Sadece anne sutu ile.

İlk oglum 54 cm le dogdu ilk ayda 58 cm oldu ve 1.5 kilo aldi. Emmiyodu sadece mama ile.

Bu durum genetikle de cok alakali. Bende uzun bi bayanim esimde. Ogluslarim dayilarina benziyor. Abilerim de 1.90 nin ustunde.

Sonuc olarak aile bireylerinin genetigi iriyse iri gidiyor.

Nazar olmasin diye 3 yasindayken 4.5, 4 yasindaykende 5.5 derdim :KK66:

Hehhhh bazen kuzenlerim ne boylu cocuklarin var diye kendi cocuklariyla kiyaslarlardi ki yanlış bence; gemiden gemi, takadan da taka cikar derdim. Gemi gibi kadinim vesselam :KK70::KK70::KK70:

Bu arada ogluslarim 4 kg dogdu.

Anne sütğ alıyorsa gayet normal bizde 50 günlükken 7000 gr 2 aylık kontrolunde 7500 grdık :) sadece anne sütü alıyor

Back
X