Çok geçmiş olsun sonuçlarınız erken çıkmış özel hastanede mi oldunuz. Bende 11 temmuzda oldum 20 gün lekelenmenin ardından dün adet oldum normal devam ediyor şimdilik. Bi kaç arkadaşta böyle yoğun kanamadan bahsetmişti ama geçiyor korkmanıza gerek yok
Teşekkür ederim ben özelde oldum acil olarak göndermişler erken gelmiş doktor öyle söyledi bana ben reglim bitince ertesi günü oldum hemen leep inşallah bende zamanında adet olurum

Teşekkür ederim ben özelde oldum acil olarak göndermişler erken gelmiş doktor öyle söyledi bana ben reglim bitince ertesi günü oldum hemen leep inşallah bende zamanında adet olurum
Bende regl bittikten hemen sonra oldum. Kanama adet oldunuz zannetmiştim. Cin seviyeniz neydi

Bende regl bittikten hemen sonra oldum. Kanama adet oldunuz zannetmiştim. Cin seviyeniz neydi
2-3 benim leep oldum az az sümüksü akıntılar geldi 3-4 gün sonra kanama gelmeye başladı yani 2-3 ped değiştiriyorum günde ama böyle dolup taşmıyor mikrop kapmasın diye değiştiriyorum bugün 15 gün hala kan rengi geliyor regl gibi

2-3 benim leep oldum az az sümüksü akıntılar geldi 3-4 gün sonra kanama gelmeye başladı yani 2-3 ped değiştiriyorum günde ama böyle dolup taşmıyor mikrop kapmasın diye değiştiriyorum bugün 15 gün hala kan rengi geliyor regl gibi
Yani ben çok okudum hatta bi kaç kişiyle de konuştum aşırı olmayan kan normal miş galiba 1 aya tamamen temizleniyor merak etmeyin. Herhangi bi ürün kullanacak mısınız

Yani ben çok okudum hatta bi kaç kişiyle de konuştum aşırı olmayan kan normal miş galiba 1 aya tamamen temizleniyor merak etmeyin. Herhangi bi ürün kullanacak mısınız
Hiç ekstra bir araştırma yapmadım zaten sigara falan alkol içmiyorum sadece beslenmem dikkat ediyorum sebze vs tüketmeye çalışıyorum Dr A gideceği. 11 inde o ilaç falan verecek galiba ekstra fitil vs öyle dedi leepten sonra şuan ekstra bişey yapmadım Dr um çok iyi bir doktor ama çok telaşsızdı beni korkutmadı hiç o yüzden teniz çıkınca sınırlar bende şuan çok ekstra bişeyler bakmadım vereceği tedavileri uygularım aşımın 1. Dozunu oldum şuan daha 2. Dozu gelmedi

Back
X