1 buçuk seneden sonra yeni yeni huylari cikti :(

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
Kizlar bir bucuk seneye yakindir beraberiz. Ben yirmili o otuzlu yaslarda. Uzun zamandir calisiyo yani. Ben ise bi 4 5 ay kadar calisip ayrildim isten. Yaklasik bir sene once. İs ariyorum zaman zaman ama yok. Aile olarak ihtiyacimiz yok cok sukur kafama yatar bi is bulana kadar beklicem.
Ve gelelim konuya. Sevgilim gomlek alcakmis birlikte gidelim dedik. Ve cikmadan bana dediki gulerek. Gomlek mi senden yemek mi dedi. Bende fark etmez dedim yemegi ismarladim. Bide gecenlerde gezmeye gidecektik bana mazot parasini sen karsilican mi dedi. Bende efendim felan dedim oda guluyo bende guluyorum. Ama cok.bozuldum. sonra saka saka dedi. Ama bana ciddi gibi geldi beni denedi gibi.
1 bucuk yil boyunca hic boyle biseye sahit olmadim. Konusu bile gecmezdi. Son bir aydir boyle.
Ve ssoylemek sacma belki ama ben calismasamda ona hep hediyeler aldim yeri geldi hesapda odedim. Yani onun sirtindan gecinmek gibi bi durum mevzu degil. Yani asla gozumde para yok ama cimri mi diye dusunmek beni bitiriyo :KK43: cunku cimrilik en nefret ettigim seydir. Sunuda belirteyim ben ailemdende para almiyorm. Bir miktar biriktirdigim para vardi ordan harciyorm hep.
Bu zamana kadar ilk kez oluyo seyler. Bu cimri oldugunu mu gosterir. Yani ben calismiyorm sonucda ama bu laflar ediliyo. Calisiyo olsam hakli derim. Ki oyle asiri masrafimizda olmaz birlikteyken 2 3 ayda bir yemek.
Sizce durum ne? Normal mi? Cimri mi? Yoksa saka mi yapti gercekten?

Belki bu aralar durumu sıkışıktır size belli etmek istemez ama bir yandan da böyle yaparak kendi harcayacağı miktarı azaltmak isteyebilir.

hiç hoşlanmadığım şeyler. bu konu sebebiyle biriyle ilk görüşmeden sonra ilişkimi kesmiştim. sonuçta sen çalışmıyorsun. çalışsan dahi biz Alman değiliz. dünyanın çoğu yerinde hoş karşılanmaz

Durumu iyi sıkışık değil diyorsunuz. Kaldı ki sıkışık bile olsa insan sevgilisinin nişanlısının calışmadığını bile bile bunları talep etmez. Biraz düşünce olsa benim sevdiğim çalışmıyor ya şaka bile olsa söylenmez der. Gömlek mi senden yemek mi lafa bak. Çalışıyor olsan neyse...Hediye de neyin nesi böyle bir adama. Daha o sana alacağına sen mi alıyorsun ilginç doğrusu. En sinir olduğum erkek modeli sevgiliniz. Bayandan hiçbir şekilde para talep edilmez. Üstelik çalışmayan bayandan hiç edilmez. Bu şekilde alıştirmayin.Baktiniz böyle devam ediyor takın sepeti koluna. Hiç vakit kaybetmeyin hemde.

Durumu iyi sıkışık değil diyorsunuz. Kaldı ki sıkışık bile olsa insan sevgilisinin nişanlısının calışmadığını bile bile bunları talep etmez. Biraz düşünce olsa benim sevdiğim çalışmıyor ya şaka bile olsa söylenmez der. Gömlek mi senden yemek mi lafa bak. Çalışıyor olsan neyse...Hediye de neyin nesi böyle bir adama. Daha o sana alacağına sen mi alıyorsun ilginç doğrusu. En sinir olduğum erkek modeli sevgiliniz. Bayandan hiçbir şekilde para talep edilmez. Üstelik çalışmayan bayandan hiç edilmez. Bu şekilde alıştirmayin.Baktiniz böyle devam ediyor takın sepeti koluna. Hiç vakit kaybetmeyin hemde.
Hic boyle seyler yapmazdi. En basta bisey alcaktik parasi yoktu ben oderim dedim olmaz dedi aldirmadi. Simdi neden boyle anlamadim.

Ne kadar birikimini ne kadar aydir yiyorsun?
Belki de farkında olmadan ustunden gecinmeye baslamissindir.10 hesap ödeniyorsa 1ini sen oduyorsan o iş olmaz. Kimse seni beslemek zorunda degil cimri insan sevmiyorum demissin ben de her seyi erkek ödemeli triplerindeki kadin sevmiyorum valla

hiç hoşlanmadığım şeyler. bu konu sebebiyle biriyle ilk görüşmeden sonra ilişkimi kesmiştim. sonuçta sen çalışmıyorsun. çalışsan dahi biz Alman değiliz. dünyanın çoğu yerinde hoş karşılanmaz
Banada dogru gelmedi ama emin olmak istedim. Peki nasil bi yol izlemeliyim :KK43: konussam mi?

Ne kadar birikimini ne kadar aydir yiyorsun?
Belki de farkında olmadan ustunden gecinmeye baslamissindir.10 hesap ödeniyorsa 1ini sen oduyorsan o iş olmaz. Kimse seni beslemek zorunda degil cimri insan sevmiyorum demissin ben de her seyi erkek ödemeli triplerindeki kadin sevmiyorum valla
Emin olun birbirimize harcadigimiz para esittir. Asla ustunden gecinmek gibi bisey yok. Yeri geliyo ac degilim diyorm masraf olmasin diye. Boyle ithamlarda bulunmayin

Kurdugu cumleler cok itici.
2-3 ayda bir mi disarida yemek yiyorsunuz?
Ben kadinlardan hesap odemesini bekleyen erkegide pek hos bulmam. Yani arkadas ortaminda zaten ödenir ona lafim yok. Duygusal birliktelik yasadigin insandan bir yemek bir kahve parasi beklemek garip geliyor.

Kurdugu cumleler cok itici.
2-3 ayda bir mi disarida yemek yiyorsunuz?
Ben kadinlardan hesap odemesini bekleyen erkegide pek hos bulmam. Yani arkadas ortaminda zaten ödenir ona lafim yok. Duygusal birliktelik yasadigin insandan bir yemek bir kahve parasi beklemek garip geliyor.
Calisiyo olsam bu kadar sorun etmem. Ama dusuncesiz davranmasi canimi skiyo

ilişkiye bakışı da değişmiş olabilir, önceden ciddi düşünüyorsa şu an takılmaya dönmüş olabilir bunu bir gözlemle derim

Merhaba.
Biz esimle 2 sene flort ettik 4 yillik evliyiz ilk gunden bugune kii ben calisiyordum 1 lira bile odetmedi bana bunun icin cok tartistik hayir benim yanimda odeyemezsin deyip kestirip atar.. Sevgilinin kulagini cek saka yapiyorsun ama altinda gerceklik aramalimiyim aliniyorum de .. Cevabina gore hareket edersin

X