• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 buçuk yıllık iliskisi varmış, benle sevgili oldu.

Kızlar fake bir hesaptan kiza yazdım, sevgilin seni aldatıyor bilmen gerektiğini düşünüyorum vs. kız direk benim profilimi atıp bu kız mı dedi? Tam bilmiyorum ama benziyor dedim. Kız haberim var x yerde tanıştılar takıldılar kızın arkadaşları falan dedi. Bende biliyorsan tamam dedim. Kız sen ne biliyorsan anlat dedi. Bende herşeyi anlattim başka bir ağızdan. Bazı sorulara ya kıza sor ya da çocuğa ben bilmiyorum dedim. Kız soz Verdi aramızda vs diye. Büyük ihtimal ortak bir arkadaşları sanıyor beni. Neden kendin yazmadın derseniz tahmin ettiğim gibi kız zaten biliyor ve ben yazsam da biz hallettik aramızda, seni ilgilendirmez diyecekti. Ben kötü olacaktim. Bu yüzden başka bir ağızdan yazdım. Kızı teşvik ettim kıza sor gibisinden onla muhattap olmam dedi. Fakeden yaz o zaman dedim ama kız hiç bir şekilde benle muhattap olmak istemiyor. Kızın bilmediği şeyleri de söyledim. Boyle böyle diye anlattım herşeyi sevgili oldular , sabahladilar kaç gece gidene kadar hep beraberlerdi diye. En son teşekkür etti kız bitti. Bir de bu olay duyulmasin rica ediyorum aramızda kalsın dedi tamam sende bunları x e söyleme yoksa anlar beni vs dedim tamam dedi. Daha sonra benim kendi hesabıma bı fake yazdı . Merhaba falan ? Koydum lafı dolandırdı ne soru işareti dedi kimsin dedim engelledi. Sanirim kız yazacakti vazgeçti
Biliyormuş da ayrılmaz.Ama ici ne dert olmus fakeden yazmış geri gitmis tırsıp.Nasil bukadar kolay affediyorlar.Kocan bile degil.Hic degilse surundur blof ayrılığı yap.

Son düzenleme:
Biliyormuş da ayrılmaz.Ama ici ne dert olmus fakeden yazmış geri gitmis tırsıp.Nasil bukadar kolay affediyorlar.Kocan bile degil.Hic degilse surundur blof ayrılığı yap.
Bende anlamıyorum. Birde aramızda hallettik diyor. Bir günde neyi hallettiniz? Böylelerinin yüzünden böyle erkekler iyice kendini bişey sanıyor.

Back
X