1 cm açıklık

IKokunhuzur

Bk:86.3 Gk:58.1 10 takım mezunu 💐
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
1.590
4.179
333
Selam kızlar ben 34+4 haftalik hamişim dün 10 dakikada bir gelen kasilmalarim vardı acile gittim nst de sancı çıkmadı ama 1 cm açılmam varmış sancı olmayınca doktor 1 cm normal diyerek eve gönderdi ama endişeleniyorum ben yinede.hala arada kasilmalarim oluyor ve belime ağrısı vuruyor o zamanlar.bebisim bekler mi daha yoksa her an gelebilir mi tecrübelerinizi bekliyorum :/

canm bebeğin bekler diye düşünüyorum ben yaşamadım ama komşum öyle oldu 3 santim açıklıkla doktor gönderdi sancı verip doğumuda başlatabilirdi ama bebeğin iyi gelişmemiş sancın kendisi gelsin demiş 18 gün sonra doğum yaptı. tabi sen gene hazırlıklı ol allah yardımcın olsun

Ahh inşallah canım doktor 1 cm normal desede korkuyorum ben yinede inşallah bekler kuzum daha küçük :KK43: kasilmalarim oldukça korkuyorum artık iyice.boyle açıklık varken bekleyenleri duyunca rahatlıyorum en azından 37 haftayı doldursa diye dua ediyorum

merdiven inip cikmayin agir kaldirmayin.mumkun oldugunca dinlenin,bekler bebeginiz merak etmeyin :KK46:

Kayınvalidem evine çağırdı beni is yapmayım diye sağolsun biraz misafir kalacagiz sanırım onda bebisim biraz daha büyüsün atlatsın inşallah şu haftaları.hemen doğum başlar diyende var açılmaya haftalarca bekleyende inşallah bende bekleyenlere olurum hayırlısıyla :)

LMavi ne kadar süre sonra doğum yaptiniz acaba benDe 33 hafta 5 günlük oldum bugün ama 4 gün önce sancı var diye acile gittik ve 1 cm açıklığım olduğunu öğrendim 2 gün hastanede yattım şimdi de evde yatıyorum 37ye kadar beklermi bebisim cok merak ediyorum

Back
X