Merhabalar hanımlar doğum yapıcak gebelerimize motivasyon olsun diye doğum hikayemi paylaşmak istedim .. 38+3 de eşimin doğum gününde oğlumu doğurmak istiyordum zaten yalancı sancılarım son 1 aydır hep vardı 1 gece öncesinden beri o günde çok hareket spor + pilates topu yürüyüş yaparak doğumumu kendim başlattım diyebilirimm
Sancılarım bir anda 10 15 dakikadan 4 5 dkya düşünce hastaneye geldik ve 4 cm açıklık vardı hemen yatış verdiler . Bir iki saat sancı ve odada yürüme sonrası tekrar muayene edildiğimde 6 7 8 cm olmaya başladı sırasıyla açılmam . En son 8 cmdeyken muayneye alındım ve bir anda bebeğimin kalpa atışları düşmeye başladı meğersem benim kuduruk yavrum tüm kordonu boynuna ve vücuduna dolamış bir anda doğumu başlatmalıyız dediler açıklığım kontrol edilicek sanılırken aniden doğuma alındım suni sancı verildi ıkınmaya başladım bebeğimin kafasını hisseden doktorum zorlanıyor yırtılma olmaması için kesmem lazım diyerek ufak bir kesik attı sonrasında bir kaç ıkınmada oğlum dünyaya geldi arkasından hemen eşini çıkardılar dikişlerim atıldı toplam 7 dk sürdü doğumum ve normal odaya alındık şuan bebeğimde bende çok iyiyiz allaha şükür 19 haziran 12:00 da oldu bunlar . 20 günlük olduk bile teşekkür ederim buraya kadar okuyanlara herkese mutlu doğumlar dilerim