Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belli olmaz, ben iki dogumumda da
hic sancisiz gittim doguma. Dr genelde ultrasonla baktigi icin acilmam farkedilmedi. 37 li haftalarda da dogum yaptim.
Siz dr u dinleyin , kontrollerinizi aksatmayin. Bebegin hareketlerini dinleyin.
Belli olmaz, ben iki dogumumda da
hic sancisiz gittim doguma. Dr genelde ultrasonla baktigi icin acilmam farkedilmedi. 37 li haftalarda da dogum yaptim.
Siz dr u dinleyin , kontrollerinizi aksatmayin. Bebegin hareketlerini dinleyin.
Ben cati muaynesi olamadan dogum yaptim :)
Dr bir sey soylemedi mi? Bildigim kadariyla 1 2 cm aciklikla bir ay kalanlar bile var. Vakti gelince sancilarda gelicektir.ama sancisizda acilma olabilir. Suyun gelebilir ,leke gelebilir.
Ben kucuk bir leke ile gittim ,acilmam olmus, doguma aldilar .sonradan sancilarim geldi.
3cm e kadar normal kabul ediliyor ama çatı muayenesi doğumu tetiklemiş olabilir akıntıyı takip et canım kanamalı mukuslu olursa doktorunu bilgilendir. Bir de sancı olursa dakikasını takip et düzenliyse yine doktorunu bilgilendir. Bebeğin hareketlerini de takip et anormallik olursa yine doktorunu bilgilendir.