1 cm açılma yardım

Hazal66

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
117
38
18
gebeyim ďün doktara gittim 1 cm açılma var dedi 37+5 haftalık gebeyim muhtemelen Dogum sancılarım ne zaman başlar ?

Belli olmaz, ben iki dogumumda da
hic sancisiz gittim doguma. Dr genelde ultrasonla baktigi icin acilmam farkedilmedi. 37 li haftalarda da dogum yaptim.
Siz dr u dinleyin , kontrollerinizi aksatmayin. Bebegin hareketlerini dinleyin.

Belli olmaz, ben iki dogumumda da
hic sancisiz gittim doguma. Dr genelde ultrasonla baktigi icin acilmam farkedilmedi. 37 li haftalarda da dogum yaptim.
Siz dr u dinleyin , kontrollerinizi aksatmayin. Bebegin hareketlerini dinleyin.
benimkini hem ultrasonla hemde çatı kontrolu yapti o zaman soyledi

benimkini hem ultrasonla hemde çatı kontrolu yapti o zaman soyledi
Ben cati muaynesi olamadan dogum yaptim :)
Dr bir sey soylemedi mi? Bildigim kadariyla 1 2 cm aciklikla bir ay kalanlar bile var. Vakti gelince sancilarda gelicektir.ama sancisizda acilma olabilir. Suyun gelebilir ,leke gelebilir.
Ben kucuk bir leke ile gittim ,acilmam olmus, doguma aldilar .sonradan sancilarim geldi.

3cm e kadar normal kabul ediliyor ama çatı muayenesi doğumu tetiklemiş olabilir akıntıyı takip et canım kanamalı mukuslu olursa doktorunu bilgilendir. Bir de sancı olursa dakikasını takip et düzenliyse yine doktorunu bilgilendir. Bebeğin hareketlerini de takip et anormallik olursa yine doktorunu bilgilendir.

37+5te dogum sancisi nstde cikinca cati muayenesi yapmisti. 1cm acilma vardi. 38+3te sezeryana gel dedi. ertesi gun 15dk da gelen duzenli sancilar vardi..ama sonra gecti. 38+3te sezeryan oldum.

Back
X