1 cocugu olup ta birdaha cocugu olmuyan

beytocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
214
9
96
Aydın
merhaba arkadaslar ben 5 yil sonra gine burdayim benim 2 asilama 1tup deneyimim oldu sonuc negatif tam tekrar tupbebek yapmaya karar verdim o ay bir kur yaptim arkadasimin zoruyla kesin olmax dedim ve oldu cok sukur 5 yasinda bir oglum var Rabbim isteyen herkese nasip etsin 3,5 senedir korunmuyorum ve cocuk istiyorum olmuyo en zoruda oglum kardes istiyo ve normal yolla cocugum oldugu icin devlet destekli asilama ve tup. yaptiramiyorum benim gibi olan varmi ve ucretli fiyati ogrebilirmiyim ozelde ve devlette

Merhaba canım
Özelde tedavi +ilaçlar +dondurma işlemi
12000 Tl ödedik biz acıbadem de...

umar sonucuna deymistir

Malesef canım 1. Negatif 12 000 tl
2. Negatif ile birlikte toplamda 15 000 tl
Ve yanında kaybolan sadece para değil piskolojim umutlarım hayallerim de boşa gitti...
Allah yardımcımız olsun inşallah
Isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün allahım inşallah kucağını doldursun...

Malesef canım 1. Negatif 12 000 tl
2. Negatif ile birlikte toplamda 15 000 tl
Ve yanında kaybolan sadece para değil piskolojim umutlarım hayallerim de boşa gitti...
Allah yardımcımız olsun inşallah
Isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün allahım inşallah kucağını doldursun...
[/QUOTAmin canim bilmezmiyim benimde 4,5 sene olmadi nekadar zordu neler yaptim neler ne duyduysam rahim flimi sinir kirizleri cok zor gercekten Rabbim o kadar buyukki ol dese olur insallah seninde butun istiyenlerine kucagi bos kalmasin

Inşallah oğlunuz abi olur RABBİM nasip etsin inşallah.. kardeş onunda hakkı..

Allah oğlunuzu bağışlasın size ben yaptığınız kürü merak ettim?

[QUOTE="Nrsn03, post: 63065712, member: 949086"yakin bir arkadasimin annesi hadda zorla bana yapti ben artik tum umudumu kesmisken o ay geldi oglum bilmem bilirmisiniz tandir dogu tarafinda yerin altina firin bi bisey var ocak icinde ates yakip sonrada ekmek pisirirler oyle bir tandiri vardi onu hafif bir ates yakti tabi sonra icinde koz oldu ustune sac gibi biseyle orttu ve ustune kece yalin yun hali vsrdir eskilerden onu once tuzlu suda kaynatti sonrada sacin ustune koydu o kece kurudu ustune bir tane ev yumurtasinin sarisini koydu ve ben adetimin 2 gunu afedersiniz tuvalet pozusyonunda ustune oturdum rahim yumurtanin ustunde yani 5 cm falan ustunde durdum o buhar olup icime girdi tam 1 sat falan oturdum tabi cok zor duramiyom 3 kisi kalcamdan ve elimden tuttu ustumde bataniyeyle orttuler tabo sucuk gibi terledim ustune bide 2 duble cay icdim cok zordu buarada zaten ayagi kalktigimda yuruyemiyodum beni giydirler sonra bayildim tabi hemen kendime geldim udtune cay vs sivi ictim ogun banyo etmedim yapan kisi dedi bana 40 sonra hamilesin ben inanmadim 42 gun ogrendim hamile oldugumu tabi benim sorunum yoktu tuplerim acikti cok uzun oldu ama insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder gine banada
Allah oğlunuzu bağışlasın size ben yaptığınız kürü merak ettim?
[/QUOTE]

Back
X