Herkese merhaba arkadaşlar 1 dış gebelik 1 düşükten sonra tekrar hamileyim ve doktor bununda sağlıksız olduğunu kendiliğinden düşeceğini söyledi. İlk düşüğüm 4 haftalıkken düştür ikincisi 6+1 kalp sesi yoktur bir hafta daha bekledik 7+1 de yine duyulmadı yolk var bebek var ama bebek büyümemil dedi doktor . Çok yoruldum artık genetik test yaptırmak istiyorum doktor genetik teste şuan ihtiyacımız yok zaten kan sulandırıcı kullanıyoruz dedi ama ben yinede yaptırmak istiyorum benim durumumda olan var mı ne yapmam gerekiyor fikir verebilecek olan var mı zaten zor gebe kalabiliyorum böyle olunca daha zor oluyor bu durumu nasıl atlatacağım bilmiyorum doğal gebelik oluşuyor tutunuyorda çünkü ikisindede kanamalı bir düşük yaşamadım yani kendiliğinden düşmedi doktor sağlıksız olduğunu söyleyince ilaçları bırakınca kendiliğinden düştü ama anlayamıyorum kese sağlıklı gebelik sağlıklı başlıyor yolk oluşuyor ama gebelik ilerlemiyor bebek büyümüyor ikisindede kalp atışını duyamadık
bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım siz neler yaptınız Adanada yaşıyorum doktor öneriniz var mı bende böyle oluyordum şunu yaptım oldu diyebileceğiniz bişey var mı sadece beklemek istemiyorum elimden geleni yapmak istiyorum