Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet, benim bir arkadaşım var 38 yaşında ve bir adet blast embriyosunu şimdi kucağında 7 aylık bir bebecik olarak taşıyor:).. Allah istedikten sonra 1 tane yeter canım.
evet, benim bir arkadaşım var 38 yaşında ve bir adet blast embriyosunu şimdi kucağında 7 aylık bir bebecik olarak taşıyor:).. Allah istedikten sonra 1 tane yeter canım.
Sevgili İlayda, o Türkiyede yaptırmadı ve bana inan buradaki birçok merkezden belkide daha tecrübesiz bir yerde yaptırdı. Zaten onun sağlığında bu durumun gerçekleşmesi bile imkansızdı. Allah "ol" dedimi oluyor işte. Seninde mutlu haberini duymak nasip olur inşallah.
bu iş kısmet işi br güzelim. en iyi doktorda en iyi embriyologa yaptırırsın tutmaz. adı sanı duyulmamış bir yerde yaparsın tutar. bence denemeye değer. allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Bismillahirrahmanirrahim. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr -Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir-.”
İlaydacım, çocuktan ötürü bir süredir çalışmıyorum. Ingilizcede iyiyimdir. Ama Romence hakkında pek bilgili değilim((..