• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 dondurulmuş embrıyonla hamıle kalanlar varmı?

ilayda255

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
456
0
96
50
İstanbul
Arkadaslar benım tek ama blastık emrıyonum var dr. Tuturdu tup bebek degıl onu transfer edelım sızce ne yapım? Aranızda tek embrıyonla hamıle kalanlar varmı bana akıl verın...

Evet, benim bir arkadaşım var 38 yaşında ve bir adet blast embriyosunu şimdi kucağında 7 aylık bir bebecik olarak taşıyor:).. Allah istedikten sonra 1 tane yeter canım.

evet, benim bir arkadaşım var 38 yaşında ve bir adet blast embriyosunu şimdi kucağında 7 aylık bir bebecik olarak taşıyor:).. Allah istedikten sonra 1 tane yeter canım.

tşk ederım cnm inş olurda bızde b cıleden kurtuluruz dogru allah ıstedıkten sonra...

evet, benim bir arkadaşım var 38 yaşında ve bir adet blast embriyosunu şimdi kucağında 7 aylık bir bebecik olarak taşıyor:).. Allah istedikten sonra 1 tane yeter canım.

cok tşk ederım cnm ınş olurda bızde bu cıleden kurtuluruz arkadasın hangı merkezde yaptı ?

Sevgili ılayda, o Türkiyede yaptırmadı ve bana inan buradaki birçok merkezden belkide daha tecrübesiz bir yerde yaptırdı. Zaten onun sağlığında bu durumun gerçekleşmesi bile imkansızdı. Allah "ol" dedimi oluyor işte. Seninde mutlu haberini duymak nasip olur inşallah.

Sevgili İlayda, o Türkiyede yaptırmadı ve bana inan buradaki birçok merkezden belkide daha tecrübesiz bir yerde yaptırdı. Zaten onun sağlığında bu durumun gerçekleşmesi bile imkansızdı. Allah "ol" dedimi oluyor işte. Seninde mutlu haberini duymak nasip olur inşallah.

cnm bu arada tercumanmısın bana da tercuman lazım romence bılen ıst lun neresındesın

Canım ya bende dene diyorum olurya olur. Millet 30 küsür yumurta çıkartıp olmuyor ama bakarsın bu altın yumurtadır ve tutar. Hem kontrol yok diğer ialçlar yok hemen abnt takıp hoop transfer oluyor. Senin zaten ilki tutmuş ve sonradan düşmüştü bende o yüzden tutma şansı daha yüksek

bu iş kısmet işi br güzelim. en iyi doktorda en iyi embriyologa yaptırırsın tutmaz. adı sanı duyulmamış bir yerde yaparsın tutar. bence denemeye değer. allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

Bismillahirrahmanirrahim. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr -Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir-.”

bu iş kısmet işi br güzelim. en iyi doktorda en iyi embriyologa yaptırırsın tutmaz. adı sanı duyulmamış bir yerde yaparsın tutar. bence denemeye değer. allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

Bismillahirrahmanirrahim. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr -Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir-.”

hepınıze cok tşk ederım gercekte buraya gırıp ınsan guç alıyor moral depoluyor allah epıızden allah razı olsun ıyık varsınız

bende tek dondurulmus emriyo ile hamile kaldim su an 33 haftalik hamileyim hersey senin icin iyi olur insallah...

amın cnm hepımıze allah hayırlı evlatlar nasıp eder ınş. nrd yaptırmıştın ve kacıncı gunun embrıyonun?

Back
X