Arkadaslar benım tek ama blastık emrıyonum var dr. Tuturdu tup bebek degıl onu transfer edelım sızce ne yapım? Aranızda tek embrıyonla hamıle kalanlar varmı bana akıl verın...
Evet, benim bir arkadaşım var 38 yaşında ve bir adet blast embriyosunu şimdi kucağında 7 aylık bir bebecik olarak taşıyor:).. Allah istedikten sonra 1 tane yeter canım.
evet, benim bir arkadaşım var 38 yaşında ve bir adet blast embriyosunu şimdi kucağında 7 aylık bir bebecik olarak taşıyor:).. Allah istedikten sonra 1 tane yeter canım.
evet, benim bir arkadaşım var 38 yaşında ve bir adet blast embriyosunu şimdi kucağında 7 aylık bir bebecik olarak taşıyor:).. Allah istedikten sonra 1 tane yeter canım.
Sevgili ılayda, o Türkiyede yaptırmadı ve bana inan buradaki birçok merkezden belkide daha tecrübesiz bir yerde yaptırdı. Zaten onun sağlığında bu durumun gerçekleşmesi bile imkansızdı. Allah "ol" dedimi oluyor işte. Seninde mutlu haberini duymak nasip olur inşallah.
Sevgili İlayda, o Türkiyede yaptırmadı ve bana inan buradaki birçok merkezden belkide daha tecrübesiz bir yerde yaptırdı. Zaten onun sağlığında bu durumun gerçekleşmesi bile imkansızdı. Allah "ol" dedimi oluyor işte. Seninde mutlu haberini duymak nasip olur inşallah.
Canım ya bende dene diyorum olurya olur. Millet 30 küsür yumurta çıkartıp olmuyor ama bakarsın bu altın yumurtadır ve tutar. Hem kontrol yok diğer ialçlar yok hemen abnt takıp hoop transfer oluyor. Senin zaten ilki tutmuş ve sonradan düşmüştü bende o yüzden tutma şansı daha yüksek
bu iş kısmet işi br güzelim. en iyi doktorda en iyi embriyologa yaptırırsın tutmaz. adı sanı duyulmamış bir yerde yaparsın tutar. bence denemeye değer. allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Bismillahirrahmanirrahim. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr -Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir-.
bu iş kısmet işi br güzelim. en iyi doktorda en iyi embriyologa yaptırırsın tutmaz. adı sanı duyulmamış bir yerde yaparsın tutar. bence denemeye değer. allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Bismillahirrahmanirrahim. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr -Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir-.”