1 Ekimde ameliyat oldum tecrübelerim :)

mysterious_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
26
10
88
İstanbul
Merhaba arkadaşlar olmadan önce ve olduktan sonra burada gep okudum araştırdım , bir çoğumuz ameliyattan korkuyor öncelikle şunu smylemeliyimki ameliyat anından korkacak hiçbirşey yok. Akşam evinize gidebildiğiniz nadir ameliyatlardan. Şimdi size bnm serüvenimi anlatayım. Ameliyatım 3 saat sürdü çıktıktan sonra ağrım hiç olmadı ama bulantım vardı zaten 3 fega kan kustum bu korkulacak birşey değil çünkü genizden mideye gidiyor. Akşam evdeydim. Tek sıkıntım boğaz ağrısı oldu. 3. Gün tamponlar alınınca rahatladım. Ama 1 hafta iştahsızlıktan 5 kilo verdim. 10. Gün tampon çıktı. 17. Gün ön dikişler alındı. 17. Gün şişikller ve morluklar tamamen gitti. Ben çok beyaz tenli olduğum için çok morardım :( ama geçiyor :) size tecrübelerimdrn tavsiyeler ameliyat öncesi yeşilçay içmeyin kanı sulandırıyor ben bu hatayı yaptım buzuda yanaklar dahil 2 gün koyun ... Sigarada içtim bu arada. Başka sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım.

Orhan ALAN a oldun mncesi ce sonrası topiğinde yeni eesim koydum bakabilirsiniz.
tatlım bende cuma günü ameliyat oldum bende kırma işlemi olmadı ama törpüleme oldu. 5. günümdeyim gözlerimdeki şişlikler indi morarmalar biraz geçti. Tamponlar 3. günde alındı. 6. günde dikişler alınacak onu bekliyorum. henüz kalıp çıkmadı tabi. Nefes alıyorum ama akıntıyla beraber oldukça zor bir durum neyseki baş ağrılarım 3. günde geçti. ameliyat sonrası en zoru 1. ve 2. gündü benim gözüm ve kulağıma vurmuştu. Şimdi de yeni bir korkum oluştu o da alçı çıktıktan sonra şişliklerin ne kadar devam edeceği çok mu çirkin görünecez. bi tanesi demiş benim burnumda kemer yoktu şişlik kemer yaptı filan çok korkuyorum. Burnum küçük ama çokşiş olurmu ki ya? Şişmeyen de varmış bilemedim ki :'(

tatlım bende cuma günü ameliyat oldum bende kırma işlemi olmadı ama törpüleme oldu. 5. günümdeyim gözlerimdeki şişlikler indi morarmalar biraz geçti. Tamponlar 3. günde alındı. 6. günde dikişler alınacak onu bekliyorum. henüz kalıp çıkmadı tabi. Nefes alıyorum ama akıntıyla beraber oldukça zor bir durum neyseki baş ağrılarım 3. günde geçti. ameliyat sonrası en zoru 1. ve 2. gündü benim gözüm ve kulağıma vurmuştu. Şimdi de yeni bir korkum oluştu o da alçı çıktıktan sonra şişliklerin ne kadar devam edeceği çok mu çirkin görünecez. bi tanesi demiş benim burnumda kemer yoktu şişlik kemer yaptı filan çok korkuyorum. Burnum küçük ama çokşiş olurmu ki ya? Şişmeyen de varmış bilemedim ki :'(
Kizlar burnunuzda bi sorun oluştu mu orhan alani tavsiye edermisiniz

Bende ameliyat olali 4 gun oldu, hic kusma olmadi cok sukur :)) ve morarmam
Da hic olmadi sadece biraz sistim, ve o da bugun yer cekiminden dolayi inmeye basladiii. Tek sikintiim yatarken nefes aliorum amaaaaaaa ayaktayken alamiyorum ve o yuzden yemek yerken hic tat alamiyorum. :) yoksa hic zor bi ameliyat degilmis ikinci gunumde dolasmaya ciktim ucuncu gunumde pazara gittim :)

Bende ameliyat olali 4 gun oldu, hic kusma olmadi cok sukur :)) ve morarmam
Da hic olmadi sadece biraz sistim, ve o da bugun yer cekiminden dolayi inmeye basladiii. Tek sikintiim yatarken nefes aliorum amaaaaaaa ayaktayken alamiyorum ve o yuzden yemek yerken hic tat alamiyorum. :) yoksa hic zor bi ameliyat degilmis ikinci gunumde dolasmaya ciktim ucuncu gunumde pazara gittim :)
Geçmiş olsun ezoo orhan beye mi oldun ameliyat

Sagoool belladama, hayir o ismi hatta hic duymamistim :) o kadar da cokarastirdim. Ben salih emre uregene olduum ve simdilik cok mutluyuuum cok gzl seyler duyuyorum burnum sargili oldugu halde
Insallah devami geliiirrrr
Geçmiş olsun ezoo orhan beye mi oldun ameliyat

Sagoool belladama, hayir o ismi hatta hic duymamistim :) o kadar da cokarastirdim. Ben salih emre uregene olduum ve simdilik cok mutluyuuum cok gzl seyler duyuyorum burnum sargili oldugu halde
Insallah devami geliiirrrr
Ben de emre beyi arastirdim çok iyi bi doktor aslında ama bana randevuyu ekim ayına verdi benim için çok geç olacagindan gitmedim ama senin adına sevindim başka doktor arayisindayim orhan beyde iyi bi doktor fakat hakkında çok fazla yorum yapan bulamadım

Gec olsun iyi olsun :) ama benim arastirdiklarimda aslinda : baris cakir, ali murat akkus ve suleyman tasi ve emre ilhan da cok beyenmistim hatta muhammet dilber de varmisti. Bunlarin icinde salih emre beyi secmistim ama cok kararsizdimmm
Ben de emre beyi arastirdim çok iyi bi doktor aslında ama bana randevuyu ekim ayına verdi benim için çok geç olacagindan gitmedim ama senin adına sevindim başka doktor arayisindayim orhan beyde iyi bi doktor fakat hakkında çok fazla yorum yapan bulamadım

Back
X