- Konu Sahibi mysterious_
-
tatlım bende cuma günü ameliyat oldum bende kırma işlemi olmadı ama törpüleme oldu. 5. günümdeyim gözlerimdeki şişlikler indi morarmalar biraz geçti. Tamponlar 3. günde alındı. 6. günde dikişler alınacak onu bekliyorum. henüz kalıp çıkmadı tabi. Nefes alıyorum ama akıntıyla beraber oldukça zor bir durum neyseki baş ağrılarım 3. günde geçti. ameliyat sonrası en zoru 1. ve 2. gündü benim gözüm ve kulağıma vurmuştu. Şimdi de yeni bir korkum oluştu o da alçı çıktıktan sonra şişliklerin ne kadar devam edeceği çok mu çirkin görünecez. bi tanesi demiş benim burnumda kemer yoktu şişlik kemer yaptı filan çok korkuyorum. Burnum küçük ama çokşiş olurmu ki ya? Şişmeyen de varmış bilemedim ki :'(Orhan ALAN a oldun mncesi ce sonrası topiğinde yeni eesim koydum bakabilirsiniz.
Kizlar burnunuzda bi sorun oluştu mu orhan alani tavsiye edermisiniztatlım bende cuma günü ameliyat oldum bende kırma işlemi olmadı ama törpüleme oldu. 5. günümdeyim gözlerimdeki şişlikler indi morarmalar biraz geçti. Tamponlar 3. günde alındı. 6. günde dikişler alınacak onu bekliyorum. henüz kalıp çıkmadı tabi. Nefes alıyorum ama akıntıyla beraber oldukça zor bir durum neyseki baş ağrılarım 3. günde geçti. ameliyat sonrası en zoru 1. ve 2. gündü benim gözüm ve kulağıma vurmuştu. Şimdi de yeni bir korkum oluştu o da alçı çıktıktan sonra şişliklerin ne kadar devam edeceği çok mu çirkin görünecez. bi tanesi demiş benim burnumda kemer yoktu şişlik kemer yaptı filan çok korkuyorum. Burnum küçük ama çokşiş olurmu ki ya? Şişmeyen de varmış bilemedim ki :'(
Geçmiş olsun ezoo orhan beye mi oldun ameliyatBende ameliyat olali 4 gun oldu, hic kusma olmadi cok sukur :)) ve morarmam
Da hic olmadi sadece biraz sistim, ve o da bugun yer cekiminden dolayi inmeye basladiii. Tek sikintiim yatarken nefes aliorum amaaaaaaa ayaktayken alamiyorum ve o yuzden yemek yerken hic tat alamiyorum. :) yoksa hic zor bi ameliyat degilmis ikinci gunumde dolasmaya ciktim ucuncu gunumde pazara gittim :)
Darısı benim de başıma insallah:)Darisi basimaaaa
Geçmiş olsun ezoo orhan beye mi oldun ameliyat
Ben de emre beyi arastirdim çok iyi bi doktor aslında ama bana randevuyu ekim ayına verdi benim için çok geç olacagindan gitmedim ama senin adına sevindim başka doktor arayisindayim orhan beyde iyi bi doktor fakat hakkında çok fazla yorum yapan bulamadımSagoool belladama, hayir o ismi hatta hic duymamistim :) o kadar da cokarastirdim. Ben salih emre uregene olduum ve simdilik cok mutluyuuum cok gzl seyler duyuyorum burnum sargili oldugu halde
Insallah devami geliiirrrr
Ben de emre beyi arastirdim çok iyi bi doktor aslında ama bana randevuyu ekim ayına verdi benim için çok geç olacagindan gitmedim ama senin adına sevindim başka doktor arayisindayim orhan beyde iyi bi doktor fakat hakkında çok fazla yorum yapan bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?